reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Kropka, ja po latach juz nie pamietam tych trudnych momentow. A teraz jest super, bo chlopaki sa ze soba bardzo zwiazani i prawie wszystko robia razem :)

Makota, dretwienie rak jest jak najbardziej normalne, choc upierdliwe niestety. Na pewno nie jest grozne.

Tusiaczek, milego odpoczynku :)

Jade zaraz do Wrocka, troche sie od chlopakow z mezem oderwiemy.

reklama
Hubson - a napiszesz w jakim wieku masz synow? 4 chlopa w rodzinie - ciekawe doswiadczenie. Niczym rodzinka.pl :-p

Doti, dlatego pisałam ,że nie mam za bardzo zaufania do pomiarów USG:tak:
I co, 2 rozmiary ubranek odpadły na starcie;-) Sorry,że tak praktycznie,ale jestem na etapie organizowania szafy małego.
a właśnie w 56 jeszcze ją ubierają.:biggrin2:

Co do wyjazdów, my chyba wyjedziemy w sierpniu nad zalew do warszawianki, w sumie wszystko zależy jak się będę czuła, ale nastawiam się na jakiś wyjazd w sierpniu.

Pojechałam sobie do cioci, byli tam moi rodzice i córka i załapałam się na grilla. :-D
Mąż dziś wybył na polowanie, nawet nie wiem o której wróci...

Makota z tym usg to było do przewidzenia :/
U nas jest cały czas upał. Burzy nie widać.
Tusiaczek miłego wypoczynku
Doti gril mmm zjadlabym grillowane warzywa.
Kum mam nadzieje że ci przejdzie bo ja ten ból mam od paru tygodni i ledwo mogłam wytrzymać. Niestety spacery odpadają :(

elifit - no własnie. wyszłabym bo się fajnie zrobiło.. ale mam problem aby do kibla pójść, a zejść z drugiego piętra... nie ma szans.. zaczęło mi jeszcze do krzyża promieniować.

Ja dzisiaj pojechałam na drobne zakupy i po powrocie dla rodzinki grilla zaczęłam organizować. I tak mi dwie godzinki zeszły na ziemniaczki, sałatkę i na koniec kiełbaskę. Zdejmowałam z grilla wszystko z potężnej ulewie i burzy ale teraz dzięki temu przyjemnie się zrobiło na dworze :tak: w ogóle duchoty nie odczuwam. Muszę dom przewietrzyć, będzie się dobrze spało.

Ja też mam jakieś takie zdrętwiałe ręce, odczuwam to jak zwijam pięść. Ale kontroluję ciśnienie i wszystko ok, chyba tak już będzie do końca.

Starszy jest z 2003, mlodszy z 2004, wiec 11 i 10 lat. Wesolo mamy w domu :)

Dzidzka bedzie miala 2 starszych braci :)
U mojej siostry tez tak wyszlo, ze zaszla w druga ciaze po 10 latach. Jak mala sie urodzila wszystko sie zmienilo. Bez niej byloby nudniej...

Wy juz macie dwojke, ale z trzecim bedzie jeszcze weselej :)

reklama
hej:)

my po festynie,ale bylo fajnei,jednak brakuje mi towarzystwa i rozrywek:-D
byly przedstawienia ,mnosstwo atrakcji i konkursow:)byla super piana w ktorej szalaly i dzieci i dorosli,nigdy nie widzialam wiec dla mnie bomba:tak:

na szczescie pogoda w miare dopisala,2 razy pokropil deszcyk,burze nas ominely,ufff

teraz leze i odpoczywam ,a T z dzieciakami pojechali na grilla do siostry,ja spasowałam juz:no:

troche WAs poczytam:)

Do góry