reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzien dobry. Ja tez niewyspana, o północy zasnęłam na sofie i dopiero o 3 dotarłam do łóżka... Nie mogłam zasnac bo duszno....

Sokoja, a cóż to za melancholijny nastrój? Czyżby maz był sprawca Twojego płaczu czy po prostu musisz sie wypłakać?

Próbowałam dzis ściągnąć obrączke i pierścionek zaręczynowy (noszę bez zdejmowania od kilku lat)... Nie da się....

Dzis niedziela ale korzystając ze słońca chyba wstawie pranie.

Miłego dzionka!

Dzień dobry, w końcu zasnęłam, ale obudziłam się MEGA GŁODNA!!! Oczywiście od rana kłótnia z mężem bo go żebro boli i jest upierdliwy jak tylko chory facet umie. Pogoda piękna i myślałam, że pojedziemy w psinką na piknik, a teraz nie wiem czy się uda.
Dupek!!! Trzymajcie kciuki, żeby zmądrzał szybko :p

Dzien dobry!

Katka - wspolczuje garazu... Mam nadzieje, ze wszystko w miare szybko wyschnie
Pola - ja pierscionka juz dawno nie nosze. Chyba ponad 2 miesiace, bo widzialam, ze juz ciezko schodzi z palca.
Sokoja - dzisiaj bedzie lepiej!

Ja tez juz puchne. W okolicy kostek i nadgarstkow. Do tego wlasnie palce.

Noc byla duszna i upalna, pomimo tego, ze po 22 ostro padalo i ostro sie ochlodzilo... Wyczulam twardnienie, ktore jest scisle powiazane z siusianiem i skurcze mnie zlapaly... To na pewno ten BH czy HB :p

Milego dnia Wam zycze i dobrych humorow!

Dzień dobry :)
U mnie noc ok.
W planach wizyta w ogrodniczym, zakup końcówek do szlaucha (szlaufu ?) nie lubię pisać tego słowa :rofl2::-D
i będę podlewać moje pomidorki :cool2:

Dziś wybory, idziecie?

no tak wybory dzis ,zapomniałam:sorry:ja nie ide....

dzien doberek :)

sokoja mam nazdieje ze dzis lepszy humorek bedzie ,&&&&&

SEorise
dobrego humoru zycze,nie ma tegozlego ,chociaz mieszkanko błyszcy a dzis pewnie bezdie OK:)

Katka
oby garaz szybko wysechł:)co do zgody rodzenstwa to pewnei ze duzo zalezy od rodzicow ale czasami rece opadaja i jzu nei wiem jak postepowac:rofl2:moj 8 latek i 4latka nie zawsze sie dogaduja ,ale sa za soba:-)

hubson ładnej pogody na rocznicy zycze:)

pola
sparwdzilam ,tez nei moge zdjasc pierscionka i obraczki:shocked2:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ja nawet wczoraj zasnelam szybko i dobrze spalam,ale to chyba dlatego ze dzionek poza domem spezdiłam:)

tearz jeszce lezymy w lozku,jescze sniadania nie jedlismy:rofl2:nikomu sie nei chce schodzic na dol ale juz mi w brzuchu burczy bo kolacji tez nei jadlam....

dzis jedziemy na imieninowy obiad do siostry ,hurrraa nie musze stac przy garach:-D

polozna ma dzis domnei dzwonic i podjade dzis do neij do szpitala,chyba sie troche stresuje:-(

miłej neidzieli zycze:tak:

Pola ja już dawno zdjęłam pierścionki. W pierwszej ciąży dość późno chciałam zdjąć zareczynowy i się nie dało :-( jubiler piłował. Dlatego teraz szybko się ich pozbyłam.

Makota ja też mam nadzieję że wszystko szybko wyschnie. Mąż powyjmował rzeczy.

Doti ja nie idę, nawet nie wiem gdzie bo tu nowa jestem no ale przyznam się że się nie interesowałam. Eh

Agulam wierzę że bywa ciężko. Starsze dzieci mają już swoje charakterki a my mniej cierpliwości.

Ostatnia edycja:
Katka, no to niezle z tym Twoim pierścionkiem! Nie dziwie sie ze zdjelas wczesniej. Ja nigdy nie zdejmuje obrączki, nawet podczas kąpieli, sprzątania, spania czy gotowania dlatego zupełnie o tym zapomniałam. W pierwszej ciąży tez miałam problem ze zdjęciem ale w końcu udało mi sie zdjąć w 38 tc przy pomocy wody i mydła :)

Wlasnie przed chwila udało mi sie zdjąć zaręczynowy. Obrączke tez, ale założyłam ja z powrotem bo jakos nie umiem chodzić bez :)

Wlasnie zjedlismy sniadanko i zaraz zbieramy sie na spacer. Chyba zaciągnę męża do McDonalds na lody :)

Zazdroszcze Pola bo mi dłonie spuchły :-( ale wtedy faktycznie przegapiłam moment na zdjęcie i mydło z wodą nie pomogło bo jak na siłę to jeszcze bardziej palec mi puchł. Jubiler ładnie mi spilował że zdjełam i zrobił że śladu nie ma.

reklama
My juz po kosciele. Cudnie moj Hubi wyglada w albie. Grzecznie tak :) pogida w sam raz, cieplo i slonecznie, ale bez upalu. Potem lody i juz w domu jestesmy :) za troche do mamy mojej na obiad idziemy, troszke sie w ogrodzie pobycze :)

Sokoja, poprawy nastroju zycze, szkoda zycia na klotnie z mezem.

Katka, nie zazdroszcze przygody z garazem. Oby slonce szybko wysuszylovto, co zamoklo.

Ja jeszcze nie puchne, na luzie sciagam piercionki i obraczki. Chociaz ta 1ciazowa dolegliwosc mnie ominela.

Do góry