reklama

Lipiec 2014

reklama
No jest burza. Oby tylko się ochłodziło.

Małgorzata leż i odpoczywaj.

Limonka trzymam kciuki &&&

Ja piore pokrowce z wózka w praniu recznym w pralce.

Ostatnia edycja:
No to się ochłodziło... teraz znowu ze 30 st. - oszaleję z tą pogodą:baffled::baffled::baffled: Nagońcie dziewczyny te burze do mnie proszę :-D
Ewa - ja również trzymam mocno kciuki za pozytywne rozwiązanie :tak: i dziś wybieram łóżeczko :sorry2:
Małgorzatkar - trzymaj się, ja też jakoś średnio się czuję, już nie wiem na co to zwalić :dry: żeby się tak troszkę ochłodziło :sorry2:
Dla odmiany ja tylko wieczorem jestem w stanie coś robić, bo się lepiej czuję :-D

No to się ochłodziło... teraz znowu ze 30 st. - oszaleję z tą pogodą:baffled::baffled::baffled: Nagońcie dziewczyny te burze do mnie proszę :-D

Dla odmiany ja tylko wieczorem jestem w stanie coś robić, bo się lepiej czuję :-D

ja tak miałam przez cały ubiegły tydzień.

dziś jest 15 stopni i już smarkam, bo się pewnie przeziębiłam jak wyszłam do sklepu :cool2: i weź tu się ubierz...

nie mam NIC do roboty :szok: nowość

Chyba przestanę czytać forum:tak:
Wczoraj się naczytałam , a dziś rano zaliczyłam taki zjazd,że już męża z pracy miałam wzywać.
Rano ok , a później nudności, ból brzucha, kamień w żołądku, skurcze, biegunka,poty , słabo....Porażka
Córka się położyła obok mnie , bo zawsze niepewnie się czuje kiedy ja leżę.Mężowi zaleciłam częste telefony do domu. W razie jakbym padła,żeby dziecko samo nie zostało.

Mam jakieś podejrzenie,że to żelazo przestaje mi pasować.
Po ok godzinie przeszło.

Dziś wizyta i chyba 1szy raz się stresuję.

Ewa trzymam kciuki.

Jagódka,pomysł ze zdjęciami zębów dobry, u nas też działał. Ale nie polecam straszenia dentystą i bólem bo potem w razie potrzeby zaczynają się problemy.
Moje dziecko po takim przeszkoleniu robi przeglądy w rodzinie. Kiedyś do teściowej rzuciła "babcia , myłaś zęby? pokaż czy masz dziurę?" Ależ się babcia zestresowała

Makota - w zeszłym tyg też się źle czułam :sorry2: ostatnio dobrze to się czułam chyba w marcu:cool2: zazdroszczę niczego do roboty :-D
Mika - ja po żelazie się okropnie źle czuję - tak samo był o w poprzedniej ciąży :-(

reklama
Deszczu nie trzeba u mnie właśnie grzmi. Zresztą cały dzień jest fajnie chłodno, to co lubię :thumbup:
Mika i Ka.wo jakie żelazo bierzecie? I jak długo? U mnie też ostatnio spadek formy ale nie pomyślałam, że to może być od żelaza właśnie.
Pospałam sobie chwilkę a tu już poród w planie.
Ewa trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze jak malutka już będzie z Tobą.
Powodzenia na wizytach czekam na same dobre wieści.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry