Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zycze ci nie gradu w tym czasie, i dumy rozpierajacej serce na probie ze swojej Klaudii![]()
Musiałam wyjść na chwilę ochłonąć, bo niektóre dzieci z zainteresowaniem patrzyły na to jak mama Klaudii traci panowanie nad hormonami ciążowymi
Jej, no tak się wzruszyłam okropnie, że dalej mi się płakać chce. Duma mnie rozpiera, bo Klaudusia ma aż 2 wierszyki i piosenkę i sama wszystko pięknie śpiewa i recytuje z dykcją dorosłego, ani razu się nie pomyliła. Aż się śmiać z siebie zaczęłam, bo nigdy tak nie reagowałam, a tu łzy jak grochy i trzęsąca się broda.
I dlaczego muszę tam iść..Boże zwyłam się jak norkaMusiałam wyjść na chwilę ochłonąć, bo niektóre dzieci z zainteresowaniem patrzyły na to jak mama Klaudii traci panowanie nad hormonami ciążowymi
Jej, no tak się wzruszyłam okropnie, że dalej mi się płakać chce. Duma mnie rozpiera, bo Klaudusia ma aż 2 wierszyki i piosenkę i sama wszystko pięknie śpiewa i recytuje z dykcją dorosłego, ani razu się nie pomyliła. Aż się śmiać z siebie zaczęłam, bo nigdy tak nie reagowałam, a tu łzy jak grochy i trzęsąca się broda.
Dzieci mnie po przedstawieniu rozwaliły, bo przyszły do mnie dwie dziewczynki i pytają czy idę do szpitalaI dlaczego muszę tam iść..

Mi N. chyba 4x życzenia skłądała w pn i też mało się nie popłakałam
My mamy dzień rodziny 27.06 - mam nadzieję, że dam radę, bo inaczej małej by było bardzo przykro - mamy całą ferajną ciuchcią pojechac na piknik 

Elifit, a ja bym się cieszyła gdyby chociaż raz był tata zamiast mama. Nawet teraz się nauczyła rzucać w powietrze, bez potrzeby "mama", co po 20 razach doprowadza mnie do szału. Jakby sprawdzała czy jestemCiężko widzę to co będzie za 2 msc.
Mąż jest tylko do zabawy i kąpieli, czasem wymuszę żeby kolację jej zrobił.
O położeniu spać nie ma mowy, będzie test bo w piątek idę na paznokcie na 21.....![]()