reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Ja żyję. Dostałam jakiegoś dziwnego skutku ubocznego po sterydach- jestem bordowa i gorąca:o ale dokonczylismy ta serię. Do poniedziałku czekam na wyniki, podobno znowu mam mocz zrobić,ciekawe jak wyszedł,ze chcą powtórkę. Adaś się dziś słabo rusza,jakiś markotny dzień mamy.

buziaki na otuchę Jagódko :* :* Trzymaj się jeszcze w pakiecie!!

reklama
Jagodka trzymaj się! A kolor to wiesz...Jagodka niedojrzala to jaka ma być jak nie czerwona? ( niedojrzala w sensie do rozpakowania sie!) A tak poważnie to kciuki trzymam żebyś jutro czuła sie lepiej

Umowilam wizytę sobie na pon u ginekologa, mam dość tych mdłości i bólów brzucha...

Jagodka, to juz ostatnia dawka byla? Oby minely te objawy. I mam nadzieje, ze monitoruja Adasia i Ciebie na biezaco.

Makota, nie dziwie sie, ze sie wkurzylas. Ale skoro ojciec komlletnie olewa jak jego syn sie zachowuje, to czego sie po dziecku spodziewac? Jak matka i ojciec norm nie naucza, nikt za nich tego nie zrobi.

Malgorzatka, dobra decyzja. Co masz sie denerwowac.

Jagodka - moze sprobuj zasnac :/ wspolczuje, ale wiem tez, ze Ty wiesz, czego i kiedy sie domagac wiec jakos przetrwasz ten szpital

Malgorzatka - dobra decyzja. Bedziesz spokojniejsza. Sama jestem ciekawa co jest powodem Twojego zlego samopoczucia :/

Elifit - tort lodowy spoko i na czasie ;)

Ostatnia edycja:
makota mam chrześniaka 5 letniego i jeszcze nie dostał nawet zabawki pistoletu i z tego co słyszę rodzice się z tym nie spieszą bo po co, na miejscu ojca nie wyszłabym z pizzerii gdyby młody nie przeprosił, a tak to go uczą że niech robi co chce
LillyMy no widzisz jak Ci się upiekło z tym prasowaniem :)
emyly zdrówka dla synka
jagódko trzymaj się
za wszystkie dziewczyny z dolegliwościami trzymam kciuki żeby już wam nie dokuczały, nie kojarzę was jeszcze do końca :(

Ja prasuję do tej pory ale tylko w celach estetycznych, niektóre teraz już tylko składam bo nie wymagają prasowania.pamiętam jak mała miała tydzień i przyszła pielęgniarka środowiskowa Roksi miała małą wysypkę pytała jakiego proszku używam, to odpowiadam że dla dzieci i jeszcze prasuję wszystko a ta spojrzała na mnie jak na głupka i odpowiedziała żebym prasowała dla siebie nie dla dziecka bo po co? i faktycznie opiekowałam się raz przez rok dzieckiem i nigdy nic nie było prasowane. Tak czy siak ja prasować będę bo akurat niemowlęce ciuszki nawet lubię prasować

Makota ale fajnie masz ze spacery nad mozrem:)))ehhh.gowniarza olej juz ale nie dziwie sie ze miałas nerwa.

Jagodka trzymaja sie,bedzie dobrze:)

malgozrtaka dobzre ze wizyta bedzie wczesneij:)

ianka mi tez fajnei i szybko sie prasowalo te malenkie ciuszki

mnie przestalo kluc,uff oby nie wrocilo

lily to pierz ubranka jakmakto prasowac:))

Makota - na Sobieszewo to mnie nigdy nie wywiało :p Uwielbiam za to Da Mario we Wrzeszczu.

Małgorzatko - dobrze, że umówiłaś wizytę, na pewno jesteś spokojniejsza

Elifit - tort lodowy na pewno spełni oczekiwania męża.

Agulam, Ianka - będę prać i czekać, kiedy zostaną wyprasowane

Dobranoc, spokojnej nocy

reklama
Ależ tu produkcja kwitnie. Ja wczoraj a właściwie przedwczoraj wzięłam sie za sprzątanie szafy. Schowalam do kartonu wszystkie ciuchy ciazowe (juz!!!) i odłożyłam na bok ciuchy, których juz nie używam lub ktore sa za małe. Do trzeciej w nocy robiłam im zdjecia (tym ciuchom) i mam zamiar wystawić je na all lub na tablicy. Macie doświadczenie czy to dobry pomysł? Ludzie kupują takie rzeczy?

Dzis przypadkiem natknelismy sie na promocje w sklepie dziecięcym i kupilismy miedzy innymi chustę do noszenia malucha, stanik do karmienia z Allesa i fajne lusterko do obserwacji dziecka w samochodzie. A oprocz tego pełno innych drobiazgów.

Aaa i zapomnialam! Klaudia nie będzie mnie odwiedzać. Po pierwsze jest zakaz do 12r.z., po drugie nie widzę sensu. Klaudia wie,że mnie kilka dni nie będzie,ze potem wrócę i będę cała dla niej. Po co to burzyć? Szpital to nie jest miejsce dla dzieci.

Słusznie! Ja rowniez uważam ze szpital to nie miejsce dla dzieci.

A czy Wam nadal rosnął brzuszki? Mój od 2 tyg prawie nie drgnał a zaznacze że nie jest wcale duży bo jestem drobną osobą chociąz może bylam 14 kg temu:p
nie wiem czy już w okolicach 33 tygodnia nie rosną tak brzuszki??
wiem że nie ma zbyt wielkiej różnicy bo co tydzień mąż robi mi zdj brzuszka. Wy też to jakoś uwieczniacie:)?

u mnie dziś znowu ciemno i pada.. - idealnie dla mnie bo po tych lekach mam uderzenia gorąca

Ja mam wrażenie ze mój brzuch przestał rosnąć... Ale chyba rośnie bo mam juz metr w obwodzie a jeszcze tydzien temu było 99cm.

Makota, tez bym sie wkurzyła, ale chyba nie na dziecko tylko na rodzica. Szkoda tylko ze tak wielu rodzicow nie dostrzega błędów, ktore popełniają.

Lilla, ja tez z tych mocno nieprasujacych... Ale dla malenstwa zamierzam prasować, przynajmniej przez pierwszy miesiac. Potem jak znam życie to stwierdzę ze samo pranie wystarczy :)

Ostatnia edycja:
Do góry