reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

No troszkę się dzieje. Ja się do swoich przyzwyczaiłam już bo mam je od zawsze, ale przez ostatnie 3 dni, a zwłaszcza dziś jakos za dużo się działo. Ale troszkę się uspokoiłam już.

Na Allegro wystawiam, ale już mam coraz mniejszy zapał do tej roboty, więc wystawiam byle poszło, bo zalega mi tego dużo.
Ostatnio zauważyłam ,że modne są wyprzedaże tzw. garażowe organizowane co jakiś czas w mieście. Gdyby nie ciąża pewnie bym się wybrała.

reklama
Mnie się raz wydawało że mam skurcz i do teraz nie wiem co to było.

Oj ja też pamiętam z tymi aukcjami że już mi się nie chciało to wywaliłam. Teraz mam.sporo ciuchow ciążowych w które już się nie wcisnę. Muszę je wyjąć.

mika dobrze ze skontr.sytuacje;)

jagodka obys ie jutro wyjasniloco i jak:)

Lily to az tak wieje ze ciuszki przypinasz spinazcami ?

co do szpitala to dlamnei tez jest najgorsze to ze dzieciaki musze zostawic i bede mocno tesknila,czasmi wychodzi sie po 2 3 dniach a czasmi trzeba byc dluzej:(((

karmienie piersia-hm nie jestem za wywalaneim cyca na wierzch ale uwierzcie sytuacja/zycie nie raz nas do tego zmusi;-)

------------------------------------------------------------------------------------------
dzionek fajnie mi zlecial,w galerii bylo sporo atrakcji wiec dzieciaki sie ucieszyly,matka ledwo siedziala:-Djak wrocilismy to szwagierka pzryjechala z prezentami dla dzieci,fajnie juz wiezcor:)

Mika - a bolesne masz skurcze?

Jak czytam o Waszych obawach i dolegliwosciach, to sama nie wiem co jest norma a co nie :(

Ja nie mam zdania na ten temat Catsun :-(

Znów zapomnialam brać żelazo... Już nie wiem co robić by nie zapominać. Tabletki stoją na środku w kuchni!!! Mam brać rano ale np teraz sobie przypomniałam to powinnam brać czy nic mi to nie da bo trzeba na czczo?

Ostatnia edycja:
Katka,ja biorę ok 30 min przed śniadaniem. Takie dostałam zalecenie.

Makota , te skurcze nie są bolesne. Czuję dyskomfort raczej, coraz silniejszy ucisk i niestety parcie na pęcherz. Ale są coraz mocniejsze i pewnie jeszcze bardziej będą. One same są jak najbardziej do przeżycia gdyby nie świadomość,że mogą oznaczać jakąś większą akcję.
Więc jak dziś stały się regularne co 15-20 min to się zestresowałam. Bo ta regularność najgorsza właśnie.

Ja nie mam zdania na ten temat Catsun :-(

Znów zapomnialam brać żelazo... Już nie wiem co robić by nie zapominać. Tabletki stoją na środku w kuchni!!! Mam brać rano ale np teraz sobie przypomniałam to powinnam brać czy nic mi to nie da bo trzeba na czczo?
ja biorę sorbifer i mam brać 2 razy dziennie (raz z wit B12, raz bez) 1,5 godziny po posiłku, po żelazie ok 40 min przerwy zanim coś zjem.
Ale że mam problem z systematycznością to biorę przed spaniem czyli 1 raz dziennie razem z b12.
Krew wróciła do normy.

Minisia, fajnie, że się odezwałaś, myślałam o Tobie ostatnio.

reklama
Do góry