U
użytkownik 902
Gość
Agulam, butelka z dzióbkiem.
Mam woskownicę - szkoda kasy..
Mam woskownicę - szkoda kasy..Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam woskownicę - szkoda kasy..

czemu szkoda kasy?widze komplety calkeim niedrogie,maszynka ,wosk + 100 paskwo np za 35 zl.Agulam, butelka z dzióbkiem.Mam woskownicę - szkoda kasy..
do kolan robie woskiem wiec spokoj na troche, reszta czyli nogi od kolan ,bikini i cala reszta tez ,maszynka,na zerodzieki za odp,mysle z eteraz barzdiej popularne sie zrobily i sa tansze.Agulam.. Nie pamiętam już firmy, bo kupowałam kilka lat temu, ale albo nie dogrzewa wosku jak trzeba, albo grzeje tak, że można się poparzyć - co oczywiście nie raz mi się zdarzyło..Przez to też strasznie długo to trwa..
Aha, i ja zapłaciłam za samą woskownicę coś ponad 100zł
robie nogi u kolezanki i nei chce dzwonic,glupiomi bojak kupie to straci klientke.ja mam 2 sisotry wiec bedziemy sobie nawzajem robily. Agulam jak używasz wosku u kosmetyczki to zobacz jaką ma firmę. Pamiętaj, że nie każdy wosk jest fajny a reszta to kwestia chyba wprawy... .

), no ale z bikini to będzie problem. Dzisiaj próbowałam i nie dałam rady (choć nigdy na zero, bo mam również zapalenia mieszków włosowych). Trzeba będzie wieczorem trochę męża wykorzystać, bo jutro wizyta...