reklama

Lipiec 2014

Michalina- Nadal plamie ale nie jest to wodospad jak narazie i nadal brąz. Zaaplikowałam Luteine. Zobaczymy ale i tak oodjęłam decyzje że w południe koło 15.00 pojade sprawdzić.. Michalina- Kocham Cie :D:-D
ja tez stawiam ze albo czop ci odchodzi albo to po badaniu, mnie lekarz za kazdym razem uczulał jak pobieral jakis wymaz ze moga byc po tym jakies plamienia, ale maszz racje jedz i zbadaj sie

reklama
Rozpłakałam się:( Do tego maż że przesadzam. Że mam czekać do jutra bo panikuje bo to na bank z badania... I że nie chce mnie zawoziić bo boi się że zostawią mnie w szpitalu a mam skłute ręce po kolce nerkiwej.. Sory że tak narzekam:( Przepraszam Was.

Jagódka- Tak pomyliłam się pisząc HBS.

Catsun mnie nie chcieli nawet zbadać jak plamiłam, czekali z tym aż przestanę, więc nie wiem czy coś Ci, to da.. Faktycznie pewnie Cię położą, a zbadają dopiero później. Chyba, że będzie się nasilać. Ja bym czekała do wieczora. A mąż dziwnie reaguje, mój to się strasznie tym plamieniem wystraszył, a leżałam w szpitalu wtedy przecież. Tyle, że my mamy dwa poronienia za sobą i może dlatego tak reagujemy na krew w ciąży:-(

Nie przepraszaj. Mężowi powiedz że bierzesz takse i masz gdzieś jego łaskę. Każdy lekarz ci powie że plamienie to żadna "przesada". Poza tym gdzie masz narzekać jak nie tu ;)

Castun - jeśli masz siedzieć w domu i płakać i się zamartwiać to pojedź po południu na IP żeby to sprawdzili, lepiej dmuchać na zimne, tym bardziej, że plamienia to nie jest jakaś tam błahostka i masz prawo się martwić

Jagódka- Czasami sama go nie rozumiem. Stawiam na to że to podrażnienie badaniem ale lakarzem nie jestem:( Nie chce czegoś zrobić źle.. Zreszta to nie rosyjska ruletka żeby stawiać na to co się dzieje ale życie bobasa. Widzę na Twoim suwaczku Twoje dwie straty:( tulę:* Kiedyś jak miałam małe plamienie- dużo mniejsze niż teraz zrobili mi badanie Gin i USG i było ok- posłali do domu. Ale teraz jest tego więcej:/
Swojego męża też czasami nie rozumiem.. Ale ja jestem przewrażliwiona- to 1 ciąza.. On zawsze był tym spokojniejszym, poukładanym..... ALE NIC GO NIE TŁUMACZY..

Uspokaja mnie troche to to że mały się rusza..

Elifit- Dziękuję:* Ale wolałabym pisać same miłe rzeczy mimo wszystko..

Seorise- Prawie to samo mu powiedziałam.... :/

Tusiaczek- tak. Wolę pojechać niż całą noc mieć koszmary:/

Ostatnia edycja:
Agulam ja mam taką maszynkę, do której wkładasz wkłady z woskiem i specjalnymi paskami zdzierasz (coś takiego Podgrzewacz do wosku DEPILATOR +wosk,paski (4286652896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.). Niedroga sprawa. Jestem zadowolona, chociaż teraz nie korzystam, bo za bardzo mnie to boli i nie chcę małej stresować :D przerzuciłam się na maszynki. Nogi jeszcze jakoś ogarniam, ale bikini to już zgaduj zgadula, na czuja jadę. Najgorzej jak w piątek gin te moje mijaki przyuważy :D

Dawno nic o sobie na tym wątku nie wspominałam, bo mam wrażenie, że przy Waszych problemach moja ciąża od pewnego momentu to sielanka, więc aż wstyd się odzywać :) Poskarżę się tylko, że męża nie mam przy sobie od tygodnia i wróci dopiero w czwartek. Przytulam się póki co do rogala z motherhood :)
dzieki za podpowiedz:)
ja mam mezxaobok ale i tak przytulam sie do rogala;)

Mam pytanie co do tych płyt indukcyjnych. Będziemy za niedługo robić kuchnię ale nie widzę sensu ciągnięcia na piętro rur gazowych no i taniej zdaje mi sie wyjdzie kupić nową płytę. (meble z wyposazeniem mamy z poprzedniego mieszkania i tam jest płyta gazowa). Tylko, ze jak teście usłyszeli to prawie piorrunami zaczęli strzelać ze to mnóstwo pradu. A mi wydaje się, ze te w miarę nowe sa ok i zapewne aż tak strasznie nie ciągną. Jak jest u Was??
wiem ze to wczorajszy temat ale mam indukcje i jestem barzdo zadowolona,co do rach to nie podpowiem bonie wiem.a funkcja booster jest super:)mi czasami słąbiej grzejetzn nastawiam na 12 a przelazca sie na 10 lub 6 ale to dlatego ze mamy gospodarstwo i np w tym zcasie chodzi duzo innych mnaszyn
o mam taka:

FagorMastercook S.A.

Dziewczyny Wam też powyskakiwały nowe pieprzyki? Dermatolog mówił, że to normalne i to, że ciemnieją też, ale dla mnie każdy pieprzyk to dodatkowy stres.
pieprzykow mi nie przybylo ale mam włoknioaki,brazowe plamy na twarzy,piersiach.....no chyba wytarczy :confused:

wagulam tantum rosa w spryskiwaczu rządzi :) takim jak do zraszania kwiatków, brać do każdej wizyty w wc i pod prysznic :);)
no wlasnei nie wiem po czym skolowac taka butelek ze zraszczem,jesli nei znajde to wezme butelke z dziobkeim jak pisaly zdiewczyny:)

Agulam i Graża, tak robię woskiem nogi, bikini i pachy. Robię to od około 4 lat. Bikini i pachy robię woskiem na twardo bo tylko taki mój organizm przyjmuje w tych miejscach. .
ja teraz woskeim robie tylko nogi do kolan,kiedys cale nogi i bikini robialm.co to zn wosk na twardo?

Wczoraj wszystko było dobrze a dziś mam wypływające wraz z moja wydzieliną jasno brązowe plamienia.. Nie wiem co myśleć.. Nie jest tego baaardzo dużo. Po prostu jak mi po Luteinie poleci to z tym jest troche tego brązowego. Sama nie wiem czy jechać na IP:( Ehh. Niby mam milimetrową nadżerkę.. Ale czy to ona nie wiem:( Załamie się.. Nie moge mieć spokoju. Mąż pojechał do pracy powiedział że jak by było więcej i się nasiliło to mam dzwonić..
doczytalam juz ale jesli nei pzrejdzie to jedz po poludniu na IP a moze jeszcezadzwon do swojego gin ,moze odbiezre,moj oddzwania

Hej :-)
Wczoraj to nawet przywitać się nie zdążyłam- chciałam Was nadrobić, a później Mati dostał 40 stopni gorączki, zaczął wymiotować i mówić, że ucho go boli :-( Kurcze i cała noc z głowy, bo gorączka się utrzymywała. Dziś do lekarza - mam nadzieję, że szybko mu przejdzie :-(
zdrowka:)

Dzisiaj z Mż mamy 3 rocznicę ślubu, w nocy zaczęłam się zastanawiać czy Karolek chce nam zrobić prezent i pojawić się na świecie:-D

Ja już nie mogę się doczekać wizyty mam ją 16.06 poprzednią miałam 19.05 też macie taki długi odstęp pomiędzy wizytami, jeszcze nie miałam ktg:( ale mam pobrany wymaz na GBS.

Pytanie na dziś w jakim kolorze macie wózki? Wahamy się z Mż pomiędzy jasnym beżem a ciemnym grafitem. Idę na śniadanie, wczoraj pochłonęłam kolację, której wielkość wprawiła mojego Mż w konsternację. A dzisiaj czuję się tak , jakbym w ogóle nic nie jadła:-Da kg rosną.
wszystkeigo naj naj:)
ja od 16 maja wizyty ,mam co 2 tyg,dluzej bym nie wytrzymala:no:
grafitowy

Agulam jaaa? Mam nadzieję, że nie miewasz snów proroczych! Jeszcze za wcześnie :)
ogolenie nie ale w lutym snilami sie siostra ze urodzila a o 12 w poludnei dostalam wiadomosc ze urodzila....alena nia byl juz zcas a na Ciebie jeszce nei.....

Malgorztaka
jak tam Ola?najwazneijsze zeby duzo piła,takei upały to i jesc sie nei chce

seorise dobrze ze juz lepiejdzis:)

lilly płacz przyneisie ulge a zkarmeineim dasz rade,zobaczysz jeszce kilka dni i sie unormuje:)jakmiałam nawal to masaz poloznej zdziałał cuda:)

i chyba tyle...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja szpitalna współlokatorka pojechała na trakt porodowy właśnie, ale jestem podekscytowana:-) aż mnie ciary przeszly

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry