reklama

Lipiec 2014

Elifit, powodzenie na wizycie.

Makota, mysle, ze ruszac sie troche powinnas, mimo ciaglego zmeczenia i skurczow. To, ze sie pocisz iczujesz sie zmeczona to nie jest nic dziwnego. W koncu tylko 3 tyg do porodu zostalo, wiec organizm jest mocno obciazony. Plus te upaly, wszystko wykancza.
A tego, ze nie bedziesz miala sily rodzic, nie martw sie. Dostaje sie takiego powera, ze sily sie znajduja. Zobsczysz, ze urodzisz szybko i bez problemow.

Moje dzieci marudza, ze juz im sie nie chce. Ale dziala na nich info, ze jeszcze tak naprawde tylko jutro i przyszly tydzien do srody, a potem juz laba :) Wiadomo, jak wyglada ostatni tydzien roku szkolnego.

Juz sie doczekac nie moge konca, bo dosc mam ksiazek, pomagania w lekcjach i nerwow, ze sie lenie uczyc nie xhca.
I mam nadzieje na zakonczenie roku isc juz wozkiem zamiast brzucha.

reklama
zdrowka dla chorowitkow ,malych i duzych:)mi pomagaja na gardlo cukierki szałwiowe z verbeny

Makota ja tez sie czuje jak slonica,na dlugi spacer nie pojde,w miare mozliwosci sprztama ,gotuje aletez mi duszno ,jakleze to coiekzo mi oddychac,w nocy spie odkryta z tylkeim na wierzchu a mezowi zimno.juz sie przyzwyzcailam ,takie uroki ciazy;-)

Lilly oby zoltaczka szybko przeszla i Zola do domciu wyszła:)

Limonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i czekamy na wiesci:)nie wiem zcemu ale myslałam ze cc :sorry:

lalezcka
ale nas zaskoczylas;)powodzenia:)

katka szybkiego remontu zycze:)

ianka ja mialam bole glowy po cc,masakra:no:

hubson moj syn tez sie nei mzoe doczekac wakacji,dzids ma jeszce sprawdzian z angielskeigo.w zakonzcenie roku konczy 8 lat i jescze nagrode dostanei za nauke :)

ehhh te tesciowe,czasmi doprowadzaja do 'szewskeij pasji' a zcasmi sie przydaja:-pmoja wczoraj narobiła mi/nam dzemow truskawkowych:)))

Limonka- Ja też trzymam kciuki:) Aż się wzruszyłam.. Kolejny bobas z wątku będzie już na świecie:)) <3

Katka- Tylkonza bardzo się nie przemęczaj i uważaj na siebie

Dziś chłodniej:)) Cudownie!! Ale bardzo sennie.. Jakaś zmęczona jestem:/
Może w końcu przestaniemy puchnąć:P

Ostatnia edycja:
Hej,

Limonka mocno zaciśnięte kciuki za Ciebie :tak:

Ja już zaliczyłam kłucie. Jako, że na lewej ręce wyskoczyła mi jakaś wysypka poprosiłam by Pani poszukała na prawej i co... na lewej już nie swędzi, a na prawej mam wysypkę. Chyba za dużo truskawek... albo raczej za dużo dni pod rząd i alergia sobie o mnie przypomniała :eek: do tego pomidory jadłam ostatnio... ehhhh

Katka... trza było mówić, że będzie padać, przegoniłaś, a już miałam nadzieję na deszczyk, a teraz znów słonko wyszło i jest za ciepło...

Makota myślę, że faktycznie dopada Cię końcówka. W dodatku te upały nikomu nie służą. No może poza Sokoją :-p Ale popatrz, Ty niebawem rodzisz, a ja jeszcze miesiąc prawie będę z brzuchem chodziła, więc możesz się pocieszyć moim nieszczęściem, jak będą upały w lipcu :-D

Jadę zaraz do koleżanki... normalnie w tym nagrzanym piekarniku (czyt. mieszkaniu) nie wytrzymam.

Bellina- Ja jem truskawki ale z głową.. Na niektóre zauważyłam że mam uczulenie.. - nie zawsze kupuję z tego samego miejsca.. Za to polecam hiszpańskie czereśnie. Trzymam kciuki żeby uczulenie było szybko zażegnane..

ja teraz mam jazde na jedzenie tostów na kolacje- z salami i serem i na to ketchup mmmm:)

Ostatnia edycja:
Ja też wolę cieplutko! Ale u mnie słoneczko wyszło i sie robi ciepło :)
Właśnie wracamy z Ikei, mam już kocyk, więc dziś ostatnie pranie wstawiam i muszę za prasowanie sie wziąć.
Skurcze też mi sie ostatnio wyciszyly
Limonka trzymam kciuki !

reklama
Castun a może coś w tym jest, bo wczoraj kupiłam inne... przy czym ja co roku miałam alergię, jak po prostu za dużo dni pod rząd. Z pomidorami identycznie, mogę jeść 2 dni i zrobić przerwę. Zjem 3-4 mam wysypkę. Cóż, dobrze, że tylko wysypkę. Poswędzi z 2 dni i jak nie będę drapać, to zejdzie za jakiś czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry