reklama

Lipiec 2014

Ka.wo padłam obiecuje więcej nie obijac się po ścianach i meblach.

Poczułam dziś ból okresowy. Kurcze przez tak długi czas zapomniałam jak to jest. A fajnie wcale. Tragedia. Uparcie leżę i nic dziś nie robię, nawet jakbym chciała to nie jestem dzisiaj w stanie.

reklama
Elifit, nie do końca wiemy o co chodzi ale powodzenia.

Makota, Twoje samopoczucie odzwierciedla stan w jakim jesteś.Chyba nie ma wśród nas osoby której nic nie dolega. Jak nie spojenie to kręgosłup albo skurcze, albo nudności ,osłabienie, duszności, zgaga.W dowolnych konfiguracjach i kolejności.
Ciesz się,że to pierwsza ciąża i masz luz. Jak nie chcesz to nie wychodzisz i nie gotujesz. Kładziesz się kiedy chcesz...
To tak żeby spojrzeć trochę optymistycznie na sytuację.
Powinnaś zobaczyć mnie wracającą z placu. Wózek obładowany zakupami po ówczesnym odbyciu 2-2,5 h na placu, z bieganiem za dzieckiem, sapiącą, a potem karmienie małej, czasem prysznic, usypianie, gotowanie 2 -go dania.Jak już coś zjem i mam czas się położyć to ona wstaje.
Mąż się ze mnie śmieje, mówi: nie kładź się to jeszcze pośpi:tak:

Podsumowując.Korzystaj póki możesz....

Makota a też tak mam jak opisujecie z Grazą, mimo że jestem aktywna, chodzę na gimnastykę i dużo spaceruje. Najgorzej jest wstać i zrobić te kilka kroków, a potem jakoś się to rozchodzi i jest lepiej... do następnego odpoczynku:baffled:

Ja też chyba dziś nic nie robię, ten katar mnie wykańcza, czuję się bez życia zupełnie a na 17 mam gimnastykę. Nie wiem czy dam radę się dziś ruszyć...

Elifit ja też trzymam kciuki żeby było jak najlepiej!

Któraś pisała, że miała nadzieję, że laser nie boli, no więc byłam na jednym zabiegu, że rzeczywiście nie bolało. Wszystkie te lasery mają końcówkę chłodzącą, ale to totalna bzdura i wcale tego nie czuć. Natomiast ten jeden miał taki zimny nawiew, że nic nie bolało a miałam wtedy bikini i pachy, ale za to wyszłam przeziębiona.

Ja po ciężkiej nocy i aktywnym poranku w końcu padłam po 7ej i spałam do samego południa, a w nocy pewnie znów nie będę mogła spać bo się wyspałam w dzień:baffled:
Mam chyba uczulenie na truskawki, a nigdy nie miałam.:-(:-( no co zjem jakąś porcję to zaraz mnie wszystko swędzi, a ja tak uwielbiam truskawki, że w sezonie mogę je jeść na śniadanie, obiad i kolację. No cóż, muszę chyba je odstawić:-(

Makota, Graza ja też mam taki ból, najpierw to było spojenie, ból niesamowity, ani przekręcić się na łóżku, ani z niego wstać, ale jak się rozchodzi to jest o wiele lepiej.
A teraz podobny ból miałam przez bakterie w moczu, od wczoraj biorę antybiotyk i już czuję poprawę, bo nawet wstaję mi się z łóżka lepiej, ale na pełny efekt trochę jeszcze muszę poczekać, bo dopiero 4 dawki leku wzięłam, choć w szpitalu mówili,że jak po 24 godz nie będzie poprawy to mam do nich zadzwonić, bo widocznie za słaby antybiotyk dostałam.
Elifitto trzymam kciuki&&&& co by się nie wydarzyło, to mam nadzieję, że będzie dobrze:-)

Dziewczyny z bólem spojenia pocieszmy się twierdzeniem mojego gina " poród będzie łatwiejszy":tak:ile razy się podnoszę z łózka to powtarzam to zdanie:)

Elifit trzymam kciuki za Ciebie:)

Nie pamiętam , która pisała ale na tą chwilę mamy porody CC. Aż strach zapytać która następna?

Hej
Pp wizycie w skrócie idę do szpitala i teraz nie wiem czy z torbą do porodu czy też inną a mąż mi przywiezie jakby mi mieli cc robić.

Kurde będę tęsknić za Aru :(

Elifit na pewno będziesz tęsknić, ja sobie też tego nie wyobrażam. Powodzenia i w miarę możliwości przesyłaj jakieś info

Ka.wo to ja pisałam o tej pogodzie :-D i naprawdę powiem Ci, że czuję się dzisiaj fatalnie - dawno nie byłam taka zamulona....oby mi do jutra przeszło, bo mam cały dzień jeżdżenia i załatwiania.

Hej
Dziękuję za kciuki. Przydadzą się ale dopiero od poniedziałku. Rozmawiałam z teściową i poprosiła żebym poczekała do poniedziałku bo nie może teraz zająć się Arusiem podczas gdy mój mąż jest w pracy od 7 do 18. A mąż nie chce wziąć wolnego bo mu przepadną nadgodziny.
W sumie lepiej. Wyjdę na Boże Ciało. Nie mam przecież pilnych wskazań a tak mała posiedzi jeszcze w brzuszku w razie jakby zdecydowali że cc. Dobrze myślę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry