• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Elifit, pewnie bym zadzwoniła, ale koszty roamingu mogą być dość duże. Poczekam do jutra. Niedługo pewnie i tak będzie wsiadał do samolotu.

Chyba wolę się na tym za bardzo nie skupiać, pewnie zajęty jest + różnica czasu...

Tez jestem koszmarnie snieta, udalo mi sie 1 raz w tej ciazy na pol godziny przymknac oko.
I serce znowu szaleje z dodatkowymk skurczami i glowa boli. Cos uciska na mostek i zebram Nie cierpie tego :(
trzymajcie sie dziewczynki ze zlym samopoczuciem.

Mika - po siostrzenicy :tak:
Elifit - mam na fejsie taka grupe "sprzedam dla mam", ale nic tam jeszcze nie wystawialam. Moze pojdzie szybciej niz na olx, a swapy w trojmiescie sa, z tym, ze chyba nie chcialoby mi sie tego tachac. Nie targowalam sie tak nigdy, nie wiem jak
Hubson - Ty mialas dzis rodzic ;)

Hubson współczuję samopoczucia. Te kołatanie i palpitacje mogą wkurzać.Miałam tak w pierwszej ciąży. Na szczęście tylko 1-2 msc

na poczatku ciazy mialas czy pod koniec?
ja te dodatkowe skurcze serca mam od dawna, ale do 8 miesiaca ich nie czulam.Dopiero po koniec 8 miesoaca wlasnie zrobily sie mocno odczuwalne. Nie radze sobie z nimi :(

Makota, a no widzisz, ja to moge sobie chciec :/ kilkanascie skurczuy na dzien i wsio. Oj, ponosze jeszcze brzuch, cos czuje. Ty sie na pelnie szykujesz?

hej:)

ja tez dzis senna jestem,i nawet kimałam troszke jak wrocilam z miasta,co ostatnio sie nei zdarzalo:no:tez mam niskei cisneinie zawsze ale nie zmierze bo nie mam czym...

lilly
ale super ze jzu w domciu:)

mika
oj ten maz niepotzrebnie cie stresuej,oby zadzwonil do Ciebei:)

bylam dzis wszpitalu na ktg ,jejku znow sie napatrzylam ,jejku juz tak blisko to wszytko:szok:

teraz troszke leze a potem jedziemy do Antka (mojego chrzesnaika)na imeininy,bo dzis sw.Antoniego:)bedzie grill:)

Wy się przegadujecie z terminem porodu na lajcie a ja modle się żeby jeszcze wytrzymać 2 tygodnie :P:-(

Wariaty! :D

Agulam- Ugryź za moje zdrowie kiełbaske, szaszłyka czy co tam pysznego będziesz szamać i miłego relaksu!

Ostatnia edycja:
reklama
Makota, u mnie tez sie za predko nie zapowiada. Gdyby nie to upierdliwe serce czekalabym bez nerwow, a tsk to ciagle sie boje i mecze :( Choc do 38tc chce wytrwac jakos.

Catsun, za troszke i Ty bedziesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry