reklama

Lipiec 2014

reklama
Elifit, pewnie bym zadzwoniła, ale koszty roamingu mogą być dość duże. Poczekam do jutra. Niedługo pewnie i tak będzie wsiadał do samolotu.

Chyba wolę się na tym za bardzo nie skupiać, pewnie zajęty jest + różnica czasu...

Tez jestem koszmarnie snieta, udalo mi sie 1 raz w tej ciazy na pol godziny przymknac oko.
I serce znowu szaleje z dodatkowymk skurczami i glowa boli. Cos uciska na mostek i zebram Nie cierpie tego :(
trzymajcie sie dziewczynki ze zlym samopoczuciem.

Mika - po siostrzenicy :tak:
Elifit - mam na fejsie taka grupe "sprzedam dla mam", ale nic tam jeszcze nie wystawialam. Moze pojdzie szybciej niz na olx, a swapy w trojmiescie sa, z tym, ze chyba nie chcialoby mi sie tego tachac. Nie targowalam sie tak nigdy, nie wiem jak
Hubson - Ty mialas dzis rodzic ;)

Hubson współczuję samopoczucia. Te kołatanie i palpitacje mogą wkurzać.Miałam tak w pierwszej ciąży. Na szczęście tylko 1-2 msc

na poczatku ciazy mialas czy pod koniec?
ja te dodatkowe skurcze serca mam od dawna, ale do 8 miesiaca ich nie czulam.Dopiero po koniec 8 miesoaca wlasnie zrobily sie mocno odczuwalne. Nie radze sobie z nimi :(

Makota, a no widzisz, ja to moge sobie chciec :/ kilkanascie skurczuy na dzien i wsio. Oj, ponosze jeszcze brzuch, cos czuje. Ty sie na pelnie szykujesz?

hej:)

ja tez dzis senna jestem,i nawet kimałam troszke jak wrocilam z miasta,co ostatnio sie nei zdarzalo:no:tez mam niskei cisneinie zawsze ale nie zmierze bo nie mam czym...

lilly
ale super ze jzu w domciu:)

mika
oj ten maz niepotzrebnie cie stresuej,oby zadzwonil do Ciebei:)

bylam dzis wszpitalu na ktg ,jejku znow sie napatrzylam ,jejku juz tak blisko to wszytko:szok:

teraz troszke leze a potem jedziemy do Antka (mojego chrzesnaika)na imeininy,bo dzis sw.Antoniego:)bedzie grill:)

Wy się przegadujecie z terminem porodu na lajcie a ja modle się żeby jeszcze wytrzymać 2 tygodnie :P:-(

Wariaty! :D

Agulam- Ugryź za moje zdrowie kiełbaske, szaszłyka czy co tam pysznego będziesz szamać i miłego relaksu!

Ostatnia edycja:
reklama
Makota, u mnie tez sie za predko nie zapowiada. Gdyby nie to upierdliwe serce czekalabym bez nerwow, a tsk to ciagle sie boje i mecze :( Choc do 38tc chce wytrwac jakos.

Catsun, za troszke i Ty bedziesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry