reklama

Lipiec 2014

U mnie pada od 16.. I dobrze, niech się wypada, a niedzielę zamawiam chłodną, ale bez deszczu:-p Mam rodzinny piknik firmowy. Okazało się, że na terenie politechniki, co bardzo mnie cieszy, bo mam niedaleko i się wybiorę na chwilę:tak: A A. i K. zostaną na dłużej.

reklama
Hubson,ja miałam gdzieś w połowie ciąży w ok 5 msc. Jak dziecko zaczęło szybko rosnąć i zwiększała się szybko objętość krwi.
Pojedyncze miałam od dawna ,ale nikt mi nie wierzył i nic w badaniach nie wychodziło. W ciąży zrobili mi Holtera i wyszła jakaś arytmia. Ale dali mi jakiś lek w małej dawce, która raczej nie pomoże , a większej nie mogą bo dziecku zaszkodzi. A poza tym obniżający ciśnienie, co przy moim 90/60 oznaczałoby chyba ciągłe omdlenia , więc nie brałam. Na szczęście przeszło.
A teraz miałam może ze 3 razy tylko.
Jakoś mnie dziwnie zaczął boleć brzuch.....

Mika - po siostrzenicy :tak:
Elifit - mam na fejsie taka grupe "sprzedam dla mam", ale nic tam jeszcze nie wystawialam. Moze pojdzie szybciej niz na olx, a swapy w trojmiescie sa, z tym, ze chyba nie chcialoby mi sie tego tachac. Nie targowalam sie tak nigdy, nie wiem jak

Nie tachaj wszystkiego. Wez to co najlepsze ;) obczaisz i będziesz wiedzieć czy się opłaca tachać

U mnie nie pada ale przynajmnie jest. Ale coś się czuję nie bardzo.

Witam się i ja w dwupaku :-)

Lilly super, że już do domku idziecie :-)
Od wczoraj kiepsko się czuję - już wiem co to za ból brzucha jak na okres w ciąży :sorry: Dziś też nie lepiej - do południa za bardzo chodzić nie mogłam, bo tak bolało. Teraz już lepiej, ale leżę :-(

Małgorzatka - siostrzenica miała rumień, gdy siostra była w 34tc i lekarz stwierdził, że teraz dziecku nic nie grozi - gorzej na początku ciąży.

Mika, Jagódka tylko nie rozpakowywać się!

Haust dzięki, właśnie też wyczytałam, że na końcówce to już niegroźne jest

ja się tez dziwnie czuję, głowa mnie boli i jakoś muli dziwnie, w ogóle mi dziwnie i niepokój wewnętrzny mam... chyba ta pogoda źle na mnie działa... i jeszcze jakieś ukucia w dole brzucha i w kroczu

Brzuch mnie boli jak na okres:zawstydzona/y:

ja się tez dziwnie czuję, głowa mnie boli i jakoś muli dziwnie, w ogóle mi dziwnie i niepokój wewnętrzny mam... chyba ta pogoda źle na mnie działa... i jeszcze jakieś ukucia w dole brzucha i w kroczu

Dziewczynki, ja wiem ze jutro pełnia ale jeszcze troche czasu zostało wiec prosze mi sie kłaść na lewym boku i odpoczywać.

Dzis odebraliśmy materacyk do kołyski, ktory był na zamowienie ze względu na nietypowy wymiar. Maz mowi ze moge juz rodzic :)
Ciekawa jestem bardzo jak to jest z ta pełnią... Jakby sie jednak ktos pytał o moje zdanie to wole zeby synek wyrwał w dobrostanie w brzuszku do conajmniej 38tc.

Nie no ja jeszcze mam ponad miesiąc, bez przesady:sorry: Przynajmniej dwa tygodnie muszę jeszcze wytrzymać.. Ale boli dalej, no-spę zaraz wezmę

Mika, mnie moze uda sie wcisnac do najlepszego kardiologa w okolicy na holtera, bo chcialabym zrobic przed porodem. A do tej pory kazdy inny kardiolog, u ktorego bylam odmowil mi holtera mowiac, ze nie ma potrzeby. A ja mam czasem wrazenie, ze mam migotanie przedsionkow :(
trzymajcie kciuki, zeby sie udalo, bo sie wykoncze z niepewnosci :(

Kurcze, czyzby mialy nam sie jakies dzieci urodzic dzis w nocy? U mnie skurcze ciaglecsa silne, ale rzadkie.
Trzymajcie sie, babki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry