Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Makota ok to umawiamy się że rodzimy razem
Zuzia też aktywna się robi jak Aru w pobliżu![]()
Witam dziewczyny podczytuje was ale w sumie jakoś weny nie mam pisać.Poza tym troche zamieszania było bo jak pisałam 14 miałam wesele brataposzliśmy z maluszkiem i był taki grzeczny że dał mamusi poszaleć
wytańczyłąm się, poskakałam, pośmiałam, super impreza, także lepiej bez brzucha mi było zdecydowanie
![]()
Czekam na kolejne rozpakowane mamusie bo mi smutno trochę i się z tematami nie mogę wstrzelić![]()

kurde, w tamtym tygodniu byłam się zrobić i normalnie ze mną rozmawiały, że jeszcze miesiąc, że sporo czasu, a dziś, że to już już... zapomniałam tylko zapytać, po czym tak wnioskują... 
kropka nie pobieramkrwi pepowinowej.wmoim szpitalu tez sa okropne baby na noworodkach,laske robia jak potzrbujesz pomocy.kazda gada co innego,jedna podejzdie ale ma pani duzomleka ,druga ee tu nic nei lecieh szkoda gadac ,mam nazdieeje ze dlugo nie bede tamlezala,oby
Agulam czasami mam niezły ubaw jak czytam Twoje posty
Coś sobie pokasowałam i nie pamiętam co komu chciałam napisać więc taką pamięcióweczkę teraz muszę trzasnąć.
Siary- brak, mrowienia w cyckach - brak.
Jeny witam w naszym gronie.
Truskaweczek mi dzisiaj nikt nie kupił więc narobiłyście mi smaka i te arbuziki i czereśnie.....
Angelika, aż Ci zazdroszczę, że tak szybciutko dobrze się czujesz po cc, a Maleństwo takie grzeczniutkie!!!! Super, super, super!
Dobrej nocki padam ze zmęczenia