elifit
Moderatorka
Elifit, a jak Aruś znosi Twój pobyt w szpitalu?
Nie jest źle. Cieszy się że z tatą spędza całe dnie. Jak jest zmęczony albo się uderzy albo marudzi to mnie woła. Gadamy przez tel dużo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Elifit, a jak Aruś znosi Twój pobyt w szpitalu?
Anilewe może to główka ci się obniża?
oj tak, też tak mam, rączki mojego synka często wędrują tam gdzie nie powinnyja też czuję jakby Mała, za przeproszeniem, grzebała mi w okolicach szyjki macicy, i to często...
Sama nie wierzę, że w każdej chwili może coś zacząć się dziać i przestanę być w ciąży a zacznę być mamąAnilewe Ty już na wylocie, jak się czujesz?
Jednym słowem po porodzie będziemy super laskiCo do cesarki to od początku nawet nie czułam że coś takiego było, więc jak szaleliśmy z mężem na parkiecie to rodzina mi przypominała że po operacji jestem he ale w sumie to tylko sobie gadalia jak ktoś nie wiedział że dopiero urodziłam to był w szoku.
A brzuszek widocznie Ci opadł? 3mam kciuki za Was.Lekarz powiedział że nie zdziwi się jeżeli jeszcze dzisiaj wyląduje na porodówce!!! Mały zszedł do kanału, lekarz nie dał rady zmierzyć główki bo jest nisko.
Nie martw się już Ci wiele nie zostało także dużo już Ci nie przyjdzie. U mnie dalerj utrzymuje się ok 0,5kg na tydzień. Także dziś mam 14,3kg na plusie, a słodyczy sobie w ogóle nie odmawiam.spożywam więcej słodkiego żeby go sprawdzić czy sie rozrusza. Obym się nie roztyła w ostatnie 2 tyg.
Trzymam mocno kciuki za Darunie - bo to chyba dziś jej dzień?![]()
tak tak, za Darunie kciukamy i czekamy na wieści.wszystkie powinnysmy trzymac kciuki za Darie i blizniaki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Następna Mamusia pojechała do szpitalaCzesc dziewczyny!
Przyszlam z kontroli ze szpitala, polozylam sie spac bo bylam padnieta. Obudzilam sie cala mokra, myslalam ze przez sen sie zsikalama tu mi wody odeszly, takze czekam na meza i jedziemy do szpitala! Trzymajcie za mnie kciuki.
mój terminMama bobasa miała termin na 4 lipca