Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
katka tak w małopolsce, całe życie mieszkałam na wsi, i tam też się budujemy, i cieszę się że z tego, jedyne ale to właśnie dojazd do większego miasta to dobre 40 km, a pracy bliżej pewnie nie znajdę, no i wiadomo na wsi nie ma żłobków a to jest duży problem jak się chce wyjść do ludzi tusiaczek gratuluję jeszcze raz Pola powodzenia oby poszło szybko i bez komplikacji, dasz radę
aż mi głupio teraz pytać, bo tyle się dzieję od wczoraj na forum ale dziewczyny macie do polecenia jakieś bajki, książeczki dla dzieci, najlepiej jakąś kolekcję, wreszcie Roksana zaczęła się interesować książkami, zatrzyma się na stronie na dłużej niż na sekundę, a mam raptem parę bajek, i chciałabym najlepiej kupić jakąś serię całą, na księgarniach online pokazują okładki a nie wiem co jest w środku a chciałbym żeby były ładnie ilustrowane