Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ja czuje sie dosc dziwnie, brzuch zdecydowanie sie opuscił, bo mam wrazenie ze zaraz mała mi wyjrzy tam dołem, czuje ewidentnie ze mam cos miedzy nogami..... chodze jak kaczka co sie nie zdarzalo wczesniej, ale nic nie boli. no i doszla masakryczna zgaga, no takiej to nie mialam nigdy, gaviscon u mnie idzie jak woda..... jak zyć???? :-):-)
upalow sie nie boje bo i tak mam chlodek w domu, ale tak jak teraz bylo super, idealnie
To ból jakby mi ktoś nóż wsadzal tuz nad pośladkiem ale nie cały czas a jedynie jak opieram się na nodze a jak leżę to jak do przodu ją wysunę. Pewnie nerw od dziecka.

Michalina też mi to na rwę wygląda. Stosuj się do rad Kum, na pewni coś pomoże.
A któraś mówiła o maściach. Mi internista powiedział, że maść do dziecia nie przenika i ja przy moim ataku smarowałam się Alpą. Oczywiście zapomniałam zapytać Gina. A na mój cudowny ból pleców lekarz tylko powiedział... no nic trzeba urodzić, to przejdzie.
Wczoraj po raz kolejny pokłóciłam się z mężem. Finał jest taki, że będę rodzić z moją mama. Trudno. Jest mi nieziemsko przykro ale nic na siłę. Zawiodłam się na nim a to nie wróży nic dobrego na przyszłość... :--
-(
i takie proste!