reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej

A ja nie mam piłki buuuu :(

Minisia gratuluje :)

Spotkałam dziś znajomą i mówi że w tej ciąży wyglądam świetnie wręcz. I to ma znaczyć że będzie klon tatusia. Bo ponoć urodę zabiera dziecko jak di mamy się wdaje ;) no zobaczymy ;)

Minisia, gratuluję córeczki.

Elifit, jak to jest tylko i wyłącznie ból głowy bez bólu zęba to raczej nie ma związku. Chyba,że miałaś znieczulenie albo stresowałaś się mocno, wtedy czasem można wywołać ból głowy.
A paracetamol na silny ból to raczej bez szans. Tym bardziej na ból zęba o podłożu zapalnym.

Elifit, jak to jest tylko i wyłącznie ból głowy bez bólu zęba to raczej nie ma związku. Chyba,że miałaś znieczulenie albo stresowałaś się mocno, wtedy czasem można wywołać ból głowy.
A paracetamol na silny ból to raczej bez szans. Tym bardziej na ból zęba o podłożu zapalnym.
Dzięki za odp. Bo w tym zebie był wczoraj stan zapalny i jak ona mi borowała to myślałam że zejde.
Oprócz tego wypełnila mi jeszcze jednego i nie wiem czasem czy plomba nie za wysoka? A może po prostu brak związku i sama migrena przyszła. Dawno nie miałam takiego upierdliwego bólu. Wzięłam apap żeby jakoś funkcjonowac ale nadal mnie ćmi :(

Elifit za wysokie wypełnienie może dawać dyskomfort,ale raczej nie tak silny i w tak krótkim czasie.
A ząb Cię boli?
Musiałabym mieć więcej danych na temat stanu przed zabiegiem i tego co było robione,żeby cokolwiek powiedzieć.
Trudno tak zdalnie wymyślić o co chodzi...:no:

Dziewczyny jak jest z tym oczyszczaniem organizmu przed porodem? ja przyjmuję żelazo ze względu na anemię, mam mega problem z jelitami. To oczyszczanie występuje zawsze?

reklama
.

Dziewczyny, ale mnie cycki bola. Chyba jutro zacznie sie nawal... Nie wspominam juz obrodawkach....

Masz maść? Smaruj i pokarmem nawilżaj. Laktator przygotowany?

Mika ząb mnie nie boli chyba. Boli mnie cała lewa strona głowy oko ucho szczęka też. Czyli to nie od zęba. Myślałam że ma to związek bo głowa mnie zaczęła boleć wczoraj. Zaraz będzie 24h :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry