Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i bałam się że sama zostanę 
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie. Strasznie żałuję, ze nie zrobiłam tego wcześniej:--
-
-
-
-
-(
Katka z tym terminem to z jednej strony szkoda, ze nie wiemy dokładnie kiedy to będzie, a z drugiej zawsze to jakaś niespodzianka i zaskoczenie, hihihi
Dzień dobry dziewczynypadłam jak Was czytam. Jagodka jesteś Mistrzu
:thumbup: wyobrazilam to sobie to tak parsknęlam że mi się mały na cycu obudził. Wisisz mi usypianie dziecia
:
Pola mój ssak ma czasem to samo. Czasem pół godzinki i zasypia na cycu i śpi trzy godziny a czasem nie da się go oderwać. Ale cóż my możemy jesteśmy do spełniania potrzeb wyłącznie
Ewa miło że się odezwałaś myślałam o Tobie ostatnio. Ja też mam mega problem ze wskazaniem, tzn u mnie to z wzbudzaniem przede wszystkim. Słyszę, że Szymek płacze ale za nim do mnie dotrze na dobre co się dzieje to dobra chwila minie.
Śliczna Mała, a oczy to ma zabójcze:thumbup:
Hej agaa miło zobaczyć nową Mamusie:thumbup: przyda się świeża krew bo tu już dziewczynom odwala. Rozgość się
Później Wam napisze co u nas, bo teraz tylko nadrabiam i idę spać. Chyba zaczynam się robić nudna bo tylko jem i śpię, oczywiście w przerwach kiedy zamykam bar mleczny![]()
Ja raz zasnęłam budze się a mały leźy mi na koldrzeEwa ja ze starszakiem tak zasypialam z laktatorem.a budzil mnie maz
Dacie rade...
Młody właśnie dostał jakiegoś zastrzyku energii i wierci się strasznie - pierwszy raz od półtora tygodnia. I oczywiście pcha się w dół i tak sobie wyobraziłam, że gin zdejmuje pessar i Adaś wypada ze mnie jak z procyTo by był hicior izby przyjęć
![]()