reklama
andzia_andzia2
Początkująca w BB
Heheh od rana ciąglosc postow utrzymana 
pola.
Fanka BB :)
Małgorzatkar już pewnie po
Raczej nie odeślą jej ze wskazaniem do cc
Myślisz ze tak szybko? Ale by było
Hubson
Mnie tez bezsennosc meczy
jakies nocne obrady musimy sobie zaplanowac
widzicie jak pieknie mozna takie listy kolejkowe o kant pupy potluc?
moze za komuny by mialy jakis sens
Pola, Tymek na Tobie wisi, ze nie spisz?
jakies nocne obrady musimy sobie zaplanowac
widzicie jak pieknie mozna takie listy kolejkowe o kant pupy potluc?
moze za komuny by mialy jakis sens
Pola, Tymek na Tobie wisi, ze nie spisz?
pola.
Tak Hubson, jakbyś zgadla 
Mały pojadl a teraz zrobił sobie poduszeczke z cyca
Dzis zaczęłam zapisywać godziny karmienia, ale takiego "karmienia karmienia" czyli mocne ssanie z polykaniem
tzn jak tylko przestaje mocno ssac lub zaczyna ciumkac to uwalniam pierś i pozwalam mu jeszcze polezec na podusi (czekam az mu sie odbije). zobaczymy jakie wnioski sie nasuna po takich zapiskach.
Hubson, poszedł laktator w ruch???
Mały pojadl a teraz zrobił sobie poduszeczke z cyca
Dzis zaczęłam zapisywać godziny karmienia, ale takiego "karmienia karmienia" czyli mocne ssanie z polykaniem
Hubson, poszedł laktator w ruch???
reklama
mama_bobasa
Moderatorka
Witam nocną zmianę
Też nie śpię, ogólnie odkąd mała się urodziła mam jakieś problemy ze snem. Jedną noc śpię jak zabita, że mąż nie może mnie dobudzić na karmienie a drugą noc nie śpię w ogóle.
Ciężko mi jakoś wstrzelić się w Wasze tematy, bo Wy tu o porodach, jednej marzy się już poród, drugiej brakuje czasu na razie na poród.. A ja taka juz po wszystkim:-) czytam Was na bieżąco, ale jak już skończe czytać to brakuje czasu żeby coś naskrobać.
Malgorzatkar trzymam kciuki.. Za Jagódkę też.
Dziewczyny, a czy Wy też miałyście tak długo ból w kroczu? Chodzi mi bardziej o kości, niż o ranę. Ja wieczorem jak podreptam cały dzień to nie mogę wstać z kanapy, nie mogę nawet siedzieć, a już przewrócić się z boku na bok to nie lada wyczyn
i już sama nie wiem czy to normalne.

Też nie śpię, ogólnie odkąd mała się urodziła mam jakieś problemy ze snem. Jedną noc śpię jak zabita, że mąż nie może mnie dobudzić na karmienie a drugą noc nie śpię w ogóle.
Ciężko mi jakoś wstrzelić się w Wasze tematy, bo Wy tu o porodach, jednej marzy się już poród, drugiej brakuje czasu na razie na poród.. A ja taka juz po wszystkim:-) czytam Was na bieżąco, ale jak już skończe czytać to brakuje czasu żeby coś naskrobać.
Malgorzatkar trzymam kciuki.. Za Jagódkę też.
Dziewczyny, a czy Wy też miałyście tak długo ból w kroczu? Chodzi mi bardziej o kości, niż o ranę. Ja wieczorem jak podreptam cały dzień to nie mogę wstać z kanapy, nie mogę nawet siedzieć, a już przewrócić się z boku na bok to nie lada wyczyn
i już sama nie wiem czy to normalne.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 158 tys
Podziel się: