Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
alez tu były nocne emocje!!!!!! i po co kawa? po co dobry film akcji jak mozna was czytac na biezaco..... niesamowite niusy....
bardzo gratuluje Gosi i trzymam mocno kicuki za rodzace dzis. no tak jak przewidzialam ze po weekendzie juz ruszy sie akcja i na forum bedzie goraco.... a ja zamiast zajac sie domowymi sprawami siedze i obgryzam pazury czytajac takie nowinki!!!!
ja tez ciagle sie kulam jeszcze, nie czuje sie swietnie bo brzuch ciagle pobolewa tak wlasnie okresowo (czego nie zauwazylam w tamtej ciazy w ogole, wtedy zaczelo sie nagle i szybko...) jestem ciekawa jak to jest z tym czopem, u mnie szyjki praktycznie juz nie ma jest lekkie rozwarcie, wiec gdzie ten czop??? ostatnio zaczal mi odchodzic po masazu szyjki, teraz wizyta dopiero 10tego a tak stawialam ze nie dotrwam......
Lui- Teraz to większość mam czeka na to czy się zacznie a najważniejsze pytanie to: KIEDY się zacznie.. Oby to już niedługo kochana:*
Hubson- Tak wczoraj myślałam.. I może faktycznie powinnaś przestać myśleć tak intensywanie o porodzie.. Może jak nastawisz się że Ci nie zależy to wszystko się zacznie.. Czasami nasze psychika też dużo robi... Może wyluzuj się.. Pojedź na jakieś super zakupy... No nie wiem..
Jagódka- Powodzenia w postępach.
Ciekawe kto dziś urodzi z zaskoczenia.. Bo nie wierzę że nikt!
Floriana oby szyjka sie skracała skoro skurcze bolesne...
Emyly moze rodzi
ja tez mialm sporo planow porzdakowych na dizs ale tylko poprzegladalam ciuszki od koelzanki i naszykowalm do pranai,kolezanka dzwonila wiec sporo plotkowalysmy a teraz jade do sisotry na chwilke
zadzwonilam do szpitala i zapytalam co i jak.....no i mam sie nie martwic i czekac.....no chyba ze krwawienie bedzie duze to przyjechac.......ale jest juz naprawde malutko wiec czekac