reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

oj, zeby to tak dzialalo...
do porodu spakowana bylam juz od 1,5 miesiaca i ciul. Teraz musze sie przepakowac i kompletnie nie wiem, co zabrac, bo nie wiem, ile tam bede.

Od rana znow wyje. Takie wiesci jak ta od Emyly rozbijaja mnie na caly dzien... :(

Ewusia, szybkiego powortu do zdrowia dla syna.

Przytulam kochana.. Nic więcej nie mogę

Catsun tu są ludzie o słabych nerwach:p:p:p:p

Jagodka? Jeszcze Cię tu dziś nie widziałam?

Bo spałam jak zabita do 10:sorry2: W nocy budziłam się tylko 3 razy.

Dziewczyny, ja wiem, ze zle, ze jestem negatywnie nastawiona bardzo... Depresja i nerwica, z ktorymi walcze nie ulatwiaja tego. Plus nieobecnosc meza. Ciezko jest toczyc taka walke w ogole, a w samotnosci jeszcze trudniej...

No wlasnie, nie ma Jagodki. Wczoraj mialam takie przeczucie, ze ja wzielo... Ciekawe...

Miło, że ktoś we mnie wierzy;-)

Ewusiu, ja się w wieku 19 lat dowiedziałam, że mam uczulenie na pyralgin - i to bardzo nieprzyjemnie się dowiedziałam.. Przyszłam na SOR z okropnym bólem brzucha, więc dlai mi coś rozkurczowego i pyralginum przeciwbólowo w kroplówach. No i im odpłynęłam:shocked2: Od tamtej pory, nawet tabletki boję się brać. Zdrowia dla syna!

Emyly gratuluję, dużo zdrowia, wracajcie szybko do domku!

Nie chce mi się pisać... Idę śniadanie montować, może poprawi mi humor i się odezwę..

reklama
Jestem - stan bez zmian. Tylko dół większy :dry:

Emyly - jesteś moim idolem!

Graza - brzuch po cc wsysa się dopiero po jakiś 2-3 miesiącach, także spokojnie.

Hubson, kochana, pakuj się na spokojnie, głowa do góry, cycki w przód i wracaj z Bobaskiem już szczęśliwa ;-)

Dzieki babki za wsparcie...
Uzupelnilam zalegle sprawy zawodowe, napije sie zimniutkiego karmi, wykapie sie, dzieci do babci i jadymy...

Tak, Pola, zamiast sie cieszyc, ze kolejna z nas sie rozpakowala, zazdroszcze az mi gulka lata. I nie bede klamac, ze jest inaczej :(
I tak, od wielu wielu lat okres mialam jak w zegarku...

I tak, od wielu wielu lat okres mialam jak w zegarku...
ja też miałam jak w zegarku,w dniu kiedy dostałam ostatni raz bylam na koncercie,były procenty i sie wstrzymał,dostałam taki pożadny dopiero kilka dni pozniej i owulacja mi sie rozchwiała.Jeszcze chwilka i wszystkie bedziemy po,potem człowiek dopiero doceni nie raz jaki to był lekki stan:)

Witam :)
Dopiero oczy otworzyłam u mnie też nic się nie dzieje, oprócz skurczy przepowiadających, które nie odpuszczają....

Hubson - przytulam:* jeszcze chwila i będziesz miała maluszka przy sobie :)

Sokoja, jagodka - głowa do góry, ja też się niecierpliwie, ale jakby nie patrzeć nasze dzieciaczki mają jeszcze trochę czasu na wyjście ...

Idę coś zjeść, bo aż mnie mdli z głodu :/

Miłego dnia!

Hej.
Pierwsza nocka w domu za nami. Zuzia budzi się co 2 - 3 godz. Także nie jest źle. Mama może odpocząć. Nadal się źle czuje rana ciągnie. Mam nadzieje że po zdjęciu szwów będzie lepiej.
Cyce już miekną :D

Ktoś się widzę rozpakował? Idę poczytać.
Już. .

Emyly gratulacje ekspresie:) witamy po drugiej stronie ;)

Hubson ja też przytulam i ja cię rozumiem bo też tak skrycie zazdrościłam. Zaraz wszystkie będziemy po i będzie po nerwach:)

Ewusia zdrówka dla syna. Ja uczulenia na nic nie mam ale w szpitalu jak mi podali sól fizjologiczna w kroplowce to dostałam metalicznego oddechu i duszności :O

Ostatnia edycja:
dzień dobry!

niecierpliwym życzę cierpliwości i mało ciążowych dolegliwości.
Ewusia - zdrówka dla synusia
Emyly - poród ekspres ;) gratuluję :)
Elifit - moje cyce też miękną - ciekawe na jak długo

niedługo połowa lipca, więc za miesiąc na pewno wszystkie będziemy rozpakowane :tak:

współczuję Wam tego wyczekiwania i dolegliwości z końcówki ciąży, ale tak prawdę mówiąc, w ciąży matka natura kazała się oszczędzać, a po porodzie wręcz przeciwnie :-D

właśnie zmieniłam Adasiowi pieluszkę, nakarmiłam go, odłożyłam do łóżeczka i słyszę jak wali kupkę.
biedne dziecko - tyle roboty. spać przez te piardy nie może :eek:

zawsze po jedzeniu czekacie aż dziecko odbije? mój ulewa z przejedzenia, ale mogę go nosić godzinę i nic nie odbije, a jak kładę go do łóżeczka odbija albo ulewa :confused:

Ewusia zdrówka dla Krzysia i super tekst z jabłuszkiem..

a propos torby do szpitala.. uświadamiam sobie ostatnio, że w ogóle nie wiem co gdzie w niej jest ;)
wady pakowania się przedwcześnie ;) a jakoś teraz nie chce mi się w tym grzebać...

Tusiaczek no ja już ogarniam wszystko na siłę ;) chyba mi tylko lodówka do umycia została ;)

Catsun dobry kawał, dobry ;)

sokoja, jagódka, doskonale Was rozumiem, sama się miotam tu i tam..

agulam fajnie Cię znowu widzieć wsród nas :)

reklama
Do góry