Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lilla, pisałas wczesniej ze używasz kateter rektalny. To powinno pomoc. Ja tez niby wiem ze moze zdarzyć sie dzien bez kupy ale tez widze jak synek sie meczy gdy nie moze zrobic kupki przez kilka godzin.
ja tez nie wyobrazam sobie nie spac z dzieckiem, dla mnie to byla meega wygoda, ja np nie wiem co to nieprzespane noce itp...... mały sie budzil, pieluszka pod reka, wywalalam cyca i spalismy dalej, na poczatku siadalam w fotelu w nocy karmilismy sie odkladalam ale dla mnie bylo niewygodne, teraz tez nie zamierzam eksmitowac dzikiego lokatora z naszego wyrka.... ale to tylko dla swojej wygody oczywiscie.....
kawo witaj w klubie rozstepowych brzuszków...... łudziłam sie ze wyjdzie mi kilka jak w pierwszej ciazy (raptem ze 3 mi wyszły w pierwszej ciazy) teraz juz mam poorany cały prawy bok brzuchaaz w szoku jestem bo wyszły w ciagu kilku dni...... mimo regularnego dbania i chuchania..... pociesza mnie ze zbledna, opale sie i juz nie beda takie widoczne......
sokoja haaaloooo, jak zdecydowałas????? idziesz dzis do tej kliniki?
Adasiowi musieli usunac jedno jadro, na szczescie z drugim jest ok. Zdiagnozowali,bo mial opuchnieta moszne, zrobili usg i od razu zadecydowali o operacji