elifit
Moderatorka
Makota nie wiem co Ci napisać. Moja mała też chce co p pół h bo jej się pić chce ale zanim jej daję to sprawdzam czy czasem nie chodzi jej o bliskość.
To że kup jest kilka dziennie to normalne
U nas chlustanie się skończyło. Od razu po jedzeniu ją pionizuje i jak nie odbije to potem uleje ale coraz częściej odbija. Pod materac podłożyłam poduszkę żeby spała wyżej ale ona i tak woli spać na naszym łóżku. Wie vo dobre hehe
Ej a ja nie miałam baby bluesa. Pewnie mnie czeka potem. W ogóle mnie coś ta moja córka oszczędza. Dobra nic już nie mówie bo zaraz się to odwróci przeciwko mnie
To że kup jest kilka dziennie to normalne
U nas chlustanie się skończyło. Od razu po jedzeniu ją pionizuje i jak nie odbije to potem uleje ale coraz częściej odbija. Pod materac podłożyłam poduszkę żeby spała wyżej ale ona i tak woli spać na naszym łóżku. Wie vo dobre hehe
Ej a ja nie miałam baby bluesa. Pewnie mnie czeka potem. W ogóle mnie coś ta moja córka oszczędza. Dobra nic już nie mówie bo zaraz się to odwróci przeciwko mnie
Ciekawe czy nie spłucze się na różowo, choć mi to wszystko schodzi na blond rudy, więc powinno wrócić do stanu wyjściowego, ewentualnie do czerwono rudego
Fryzjera ostrzegłam, że jak przyjdę po porodzie, to co by się nie zdziwił. bo będę się teraz farbować sklepowymi farbami.