reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry. Zaraz się zbieram na ktg później do ortopedy i do ikei może zasłony jakieś kupię bo na razie w panoramicznym oknie możemy show robić...

Ninja &&&& dobrze że jesteś pod opieką daj znać co i jak. Będzie pierwsze lwiatko.

Mój brat wczoraj zaklinal rzeczywistość że Zuzia czeka do północy i chyc. On również się pomylił ;) może to dziecko czeka do urodzin mamusi 12.08. Hmm bo te lwy to potrafią być uparte i złośliwe, tylko prezy się i wypycha. Ciasno jej a nie wyjdzie.

Tusiaczek, Elifit - ja go poprostu znam juz 4 tygodnie :p teraz dorabia kupe i nie wiem kiedy go przebrac. Dodam, ze spi i jak go rusze to sie obudzi :p

My dzis do laktaorki z tym mlekopijaca ulewajacym..

W przeciwienstwie do Ciebie Pola, ja dawalam dzis cyca na pocieszenie i ulewal... Juz mam tego dosc, bo czuje sie jakby moj syn byl z jakiejs patologii... Wiecznie zalany mlekiem...

Poza tym on ma juz za male pajace. Ma dlugie nogi i je kuli... zostawiam mu niezapietego, albo ubieram body. Przygotowalam sobie kupke ubranek 62-68 do wyprania, ale nie mam kiedy tego zrobic...

Milego dnia. Upalnego niestety

Makota ok, z takim argumentem dyskutować nie będę:p;)
Tobie też miłego:)

Coś się od wczoraj nie mogę dwupaków doliczyć. Przyznać się która poszła rodzić?
No dziewczyny co Wy? :p
Na sierpniu 14 Bobasów a na wrześniówkach bliźniaczki :)

Ostatnia edycja:
Witam się szybciutko i szykuje do szpitala. Mam mega stresa, bo nigdy w szpitalu nie byłam!

Ninja trzymam kciuki!
Magdalenka, Michalina najwyraźniej są nam przeznaczone małe lwiątka i już. Ja mam dwa koty to już chociaż jakaś wprawa z tym gatunkiem ;) a Michalina ja nie lew ale baran, więc na to samo wychodzi :)

Katka, Venus właściwie to do Was też :)

Umeczone mamusie tule!!!

Będę pisać jak czegoś się dowiem.

Ps a w szpitalu mówią, że za chwilę badanie prosze się umyć, czy się idzie na brudasa?

Undomiel, na pewno nie bedzie tak strasznie i co najwazniejsze, sama juz stamtad nie wyjdziesz :)
Do badania trzeba byc przygotowana caly czas, u mnie w dzien przyjecia tylko orientacyjnie mi powiedziano, kiedy bedzie badanie.
trzymam kciuki!

Venus, pytalas w jakim wieku mam dzieci - wpisalam daty ich urodzin w oodpisie.

Ostatnia edycja:
reklama
Undomiel - trzymaj się dzielnie!
Hubson - tyle przenosiłaś ciążę a Olinek ma już tydzień - ależ ten czas zasuwa...

mój mały terrorysta męczy się z kupą. czekam aż dorobi i go przebiorę. teraz przysypia. biedne dziecko :-(

czy Wasze dzieci też śpią z podkulonymi nóżkami? zaczynam się bać, że faktycznie pakowałam go w zbyt ciasne ubranka, ale z tego co pamiętam, mógł prostować w nich nóżki...

teściowa ma już swoją teorię, że na pewno ma coś z bioderkami, albo źle go ubierałam... złota kobieta :cool2:

Do góry