reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota espumisan 10 kropli sie daję. Pola on niby na baczki ale jak sie odgazuje to i kupa pójdzie

Dzie dobry, wstajemy sobie po woli :) dzieci laskawe jedno spalo e nocy z nami a nad ranem w lozeczku, a drugie w nocy u siebie a nad ranem bajki u nas w łóżku oglądało :)

No i lipa. Nad ranem dostałam temperatury i teraz siedzę z termoforem na cyckach. Zaraz ma dotrzeć do mnie kapusta.

Trzymam kciuki za dwupaki żeby was wzięło.

Blizny jeszcze nie smaruje bo za wcześnie. Jest taka maść contratubex ale czy działa nie wiem

Dzień dobry dziewczyny:)
W nocy to tak tylko kontrolnie a teraz już oficjalnie mówię dzień dobry.

Michalina przede wszystkim kciuki za Ciebie mam zacisniete cały czas:thumbup::thumbup:

Katka weź pogadaj z dziewczynami, może Cię przepuszcza w kolejce, bo Ty się wykończysz w końcu:confused:

Parę dni było fajnie a tu znów upalny dzień się szykuje, ale mimo tego humor od rana mam lepszy. Z Szymkiem dospaliśmy do 8, teraz mały zasnął na mnie, więc chwila oddechu. Miłego dnia dla wszystkich

Dziecko oporządzone, mąż chory - zdycha, ja leżę...

Mam wyrzuty sumienia bo włączyłam Natalce bajki zamiast wyjść z nią na ogród :-( trochę poleżę i zgarnę ją.

Tusiaczek - coś ty, żadna mnie nie wpuści w kolejkę :-D szczególnie Bellina pilnuje :-D :-D

Ostatnia edycja:
Elifit oby szybko minęło!
Katka biedna jesteś z tym spaniem :( Nie wiem jak Ci pomóc... Nadzieja w tym, że niedługo urodzisz, ale niestety spać za wiele też nie będziesz ;)
Tusiaczek u nas też zapowiada się upał :/

Dziewczyny wg mojego 2 suwaczka powinnam dzisiaj urodzić:p Jakaś komedia normalnie :( Jutro szpital, a ja nie wiem co jeszcze dopoakować, bo nie liczyłam na to, że pojadę do szpitala bez skurczy. Muszę dopakowac normalną bielizne i nie wiem co jeszcze...

reklama
Do góry