reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Szczesliwa - tylko mnie szlag trafia na niego bo miał pokój kończyć, pomalować i machnąć panele w tym pokoju, który robi zresztą miesiącami.... Już nerwicy dostaję bo myślałam że remontów koniec. A mówiłam mu by tego pokoju nie ruszał bo go nie skończy i co? Mówił że gderam... Ale rację miałam co nie? Faceci są przewidywalni i beznadziejni

Venus przerabiałam już to i powiem ci że jak się Natalka urodziła to spałam jak zając w kapuście, ale spałam :-D na zawołanie. Liczę że tym razem będzie tak samo. Błagam by tak było!!!

Hehe według starszyzny powinnam dziś urodzić :-D

reklama
Katka no to lipa. Czekaj na swoją kolej. A nasi mężowie mogli by sobie ręce podać. Mój też zawsze planów mnóstwo, a potem żeby coś zrobić to się prosić muszę, albo straszyć, że sobie fachowca wezmę:p;)

Katka przerabiałam to aż w koncu sama zabrałam sie do malowania to ten mój ruszł tyłek.ale racja można przewidzieć ich każdy rucha zapytaj kiedy ja urodzę he bo też już czekam i czekam i biedna moja córka w łóżeczko zagląda i nic

Szczęsliwa a ile córka ma??

Już mu powiedziałam że jak zacznę rodzić to nie jedzie ze mną bo chory. Stwierdził że musi szybko wyzdrowieć :-D mnie się wydaje że on jest chory ale na ten pokój ;-) i na to że jest weekend i chciałby dłużej pospać ;-)

Katka też mi się tak wydaje choey na pokój :-)mój ma problem żeby wyjść z młodą wieczorkiem na rower...cały dzien w pracy wraca obiad i kapcie...wczoraj mu powiedziałam że ona potrzebuje dużo ruchu no a ja się kulam przecież...no to ją zabrał.a teraz odsypia ha ha. Faceci jak dzieci
A córka ma 8 lat a wygadana i pełna energii od 6 rano do 23 w okresie wakacji ha

No i lipa. Nad ranem dostałam temperatury i teraz siedzę z termoforem na cyckach. Zaraz ma dotrzeć do mnie kapusta.

Trzymam kciuki za dwupaki żeby was wzięło.

Blizny jeszcze nie smaruje bo za wcześnie. Jest taka maść contratubex ale czy działa nie wiem

Elifit ile masz stopni?
Ja miałam prawie 40 i mi pomogła chłodna kapiel, zimne oklady i paracetamol.
Masuj piersi pod prysznicem a potem odciagaj.

Contratubex jest dobry na blizny.

U nas też będzie upalnie czyli z chaty nie wyjde bo nogi jak u shreka
Venus27 a co już masz spakowane?
Elifit dużo zdrówka życzę i oby kapusta szybko pomogła

W sumie chyba wszystko co potrzebuje, ale sobie tak pomyślałam, że będę może głodna jeśli nie będą nic robic do poniedziałku. Może coś do przegryzienia wrzucę, jakieś 2 zwykłe biustonosze, bo nie chodzę bez, majtki, wezme książkę, gazety i takim sposobem mój M.nie uniesie tej torby:/

Venus, dobrze pamiętam, że jesteś z Ostrowa Wlkp?

Mój mąż też ma ciężko zabrać sie za cokolwiek, ale ja akurat jestem taka, że nie lubię się prosić, także jak nie zrobi czegoś od razu jak mu powiem to sama idę i robię. Wtedy to się rusza.

wczoraj chwalilam córeczkę to dzisiaj dala popis, od 2.30 tyko sobie jedna drzemke 50min ucielam, a. ona od 6.30 do 8.30 jeszcze pospala. teraz ja od 9.30 lulam i dopiero co przysypia. dobrze że pod prysznic poszlam bo nie dalaby mi do jutra sie umyc. a do ludzi trzeba isc. Milego dnia moje Kochane.

a i ja dostałam skurczy o 5 rano i urodzilam o 10. wody odchodzily od 21 dnia poprzedniego.

reklama
Do góry