reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

No ja też dziś nie urodziłam, a szkoda, taka ładna sobota. Ale z moimi dzisiejszymi dolegliwościami, to bym pewnie nie dała rady :baffled:

To co dziewczyny, szykujemy się na jutro? Lwiątka stadem :-D

Michalina zasuwaj, zasuwaj co by Ci coś z tego zasuwania wyszło ;-)

reklama
moja Zuzia też dziś usnąć nie mogła, płakała, nie mogła się wyciszyć i najeść, w końcu po półtorej godziny padła...

moim zdaniem o problemach brzuszkowych bobasów możecie pytać w wątku o poradach, nie trzeba kolejnego wątku otwierać, zwłaszcza, że te problemy niedługo powinny minąć... 3 miesiące po urodzeniu to czas na przystosowanie się układu nerwowego i pokarmowego bobasa do życia na zewnątrz, więc różne problemy w tym czasie sa...

Elifit, karmie rożnie ale fakt ze najcześciej na siedząco. Na lezaco jednak problem jest ten sam.
No to w takim razie u nas to chyba gazy a nie kolka. Tak czy inaczej mam nadzieje ze espumisan pomoże.

Mi lekarz przepisał Bobotic 8 kropli przed każdym karmieniem, dostała dopiero dwie dawki więc ciężko powiedzieć czy działa... Przespała od 20 do 23 teraz zjadła i znów się pręży i popłakuje....:(

Bellina jutro rodzimy takie postanowienie ha :)))
Katka co się dzieje he :)
Idę spać bo jutro ciężki dzien upalny
Rozpakowanym życzę spokojnej nocki bez bólu brzuszków u waszych maluszków :)

reklama
Bellina jutro rodzimy takie postanowienie ha :)))
Katka co się dzieje he :)
Idę spać bo jutro ciężki dzien upalny
Rozpakowanym życzę spokojnej nocki bez bólu brzuszków u waszych maluszków :)

Do góry