reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ka.wo kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści!

Ależ duszno u mnie...nie da sie spać... A Zuzia śpi pod kocykiem, jak przykrylam ją pieluszka, to się rozbudzala co chwilę....

Małgorzatkar a myślałam już że Tylko ja zwariowałam, bo mi zginęła opcja odpowiedzi na forum:what:

My czapki nie zakładamy, ale też nie spacerowalismy jak było jakoś chłodniej. Jeśli mowa o lekkim wietrze ja bym nie ubierała.

Catsun ja też nie daję herbatek, jakoś sensu nie widzę. A jeśli chodzi o kolki pije Hippa, on ma też koperek.

Nicków przez to wszystko nie pamiętam więc odpiszę co pamiętam.
Paznokcie - z tym obcinaniem po trzech tygodniach to jakaś totalna bzdura. No i te niedrapki nieszczęsne. Dziecko musi mieć możliwość poznawania świata, także rękami i nie można jej ograniczać. A drapanie jest normalne, dzieć takimi paznokciami nie zrobi sobie krzywdy.

Bellina, Katka w pełni rozumiem, że nie chciałyście rodzić w dniu problemu z Forum. Jesteście usprawiedliwione. Od jutra możecie już na spokojnie:thumbup:

Tusiaczek dzięki za pozwolenie :-D :-*

To co Bellina? Na kiedy się umawiamy?? :-D

Co do paznokci to ja obcinałam nie patrząc na to co kto mówi. Nie mogłam patrzeć jak takie długie były. I nic złego w związku z tym nie zauważyłam. Ale każdy robi jak uważa.

Ostatnia edycja:
Dziś był u mnie taki wiatr że obowiązkowo coś na głowę

Mi też na apce bb nie działało

Ka.wo kciuki zacisniete &&&&&

Ja herbatki nie podaje

Paznokcie obcielam od razu po powrocie ze szpitala bo miała za długie u się jej zadzierały

Zuzia moja dziś cały dzień na cycu ale pogoda ją męczy pewnie. Kuzwa 33 st dzisiaj jutro i jeszcze do kij wie kiedy :/

Dobrej nocy babeczki

Ostatnia edycja:
Tusiaczku tak jest, problemy z forum dały górę.

Ja myślę, że 28.07. też może być. Katka bierz się za skurcze :D
Ktoś się przyłączy?

Ja herbatki nie podaję, dla Oli miałam, podałam ze dwa razy, nie chciała i brzuszek ją bolał potem...a mój M chciał usilnie tą z melisa kupić i dawać :p

Dobranoc, w nocy oczywiście na spiocha będę karmić i nie poczytam nic

Napisałam posta i chciałam iść spać, ale mój Synek ma inne plany na dzisiejszą noc. Wzięłam go więc na pieszą wycieczkę po mieszkaniu x600, oglądanie telewizji, dzikie tańce, aż w końcu padlismy na łóżku. No i teraz dylemat czy zasnął na tyle by go odłożyć czy jeszcze nie:what:

reklama
Witam sie na nocnej zmianie. Polowe popołudnia nie działało mi bb ale na szczescie widze ze nie tylko mi.

Wczoraj wieczorem złapało mnie chyba zapalenie piersi. Znowu goraczka i bol przeokropny!

Do góry