Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aurelia cieszę się że zaufałaś instynktowi, a nie konowałom ze szpitala! witaj u nas
nie znam nikogo z tego forum, więc też nie należę do żadnego kółka. zresztą, specjalnie przeniosłam się na to forum z innego, gdzie zawiązały się kółka wzajemnej adoracji, bo nienawidzę czegoś takiego...
haust, ja też czekam 12tc i końca mdłości... mdli mnie jak jestem głodna, po jedzeniu i prawie cały czas, wieczorami jest najgorzej... i u mnie nie przejdzie, że rano przed wstaniem z łóżka żeby zjeść sucharka to żołądek zacznie pracować i nie będzie mdłości, bo muszę euthyrox na czczo brać. btw. umówiłam się do endo na 6.12, ale mój ginekolog już mi kazał zwiększyć sobie dawkę o 50%. ft4 już mi dobija do granicy normy....
kropka&paczek a ja mam jeszcze pytanie co do kotow, ale nie toxo. zastanawialismy sie z mezem wczoraj jak to rozwiazac z raczkujacym malenstwem ktore bierze wszystko do buzi, a tu wlosy kocie sa wszedzie! no wiadomo ze czesciej sie sprzata ale zupelnie tych wlosow sie nie uniknie chyba.
No właśnie też mi się coś wydawało, że mam na samiuśki koniec końców termin ;-)
Mam nadzieje, że i w tym przypadku wszystko będzie idealnie co do dnia :-)
Najważniejsze to nie odtrącić starszego dziecka, ja mam zamiar aby mi we wszystkim pomagał (jeśli będzie chciał). Jak poczuje się ważnym starszym bratem to uważam to za sukces. Domyślam się też, że będzie również złośliwy aby zwrócić na siebie max uwagi ale damy rade. Babeczki mają po troje i czworo dzieciaków i jakoś żyją
Ja w sumie też nie czuję się jakoś typowo "ciążowo".