Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taka brunatna jakaś,żywo czerwona nie jest
Dzis dyzur ma akurat ginekolog do ktorej umowilam sie na wizyte. Nie zrobiła mi usg bo na oddziale jest tylko jedno, a z rana to konsultacje itp. Pewnie jakbym zostala na oddziale to usg tez nie mialabym wczesniej jak po 15.
Boli mnie brzuch i mam skurcze, nie tak jednostajnie ale łapie mnie momentami, np teraz :/
Kurcze, 1 ciąża przebiegała od początku bez jakichkolwiek komplikacji, a tu takie coś :-(
spadek temp. nie musi oznaczac nic zlego bo jak lezalam w szpitalu w 4 tyg to mierzyli codziennie 3 razy i mialam podwyzszona raz zmierzyla i bylo 36,4 i bylo wszystko ok.
Bardzo Ci dziękuję za dobre słowo i rady.To dobrze, że nie żywo czerwona. Tym bardziej dziwię się lekarzowi, że pozwolił Ci odejść do domu.. Mój pod tym względem jest aniołem, dba o ciążę od pierwszego dni i o każdą walczył do końca - jestem po dwóch poronieniach, dlatego pytałam o ten kolor.
Spróbuj jak najwięcej leżeć - nie siedzieć, tylko leżeć. Jeśli masz magnez w tabletkach w domu, to możesz wziąć nawet 3 tabletki na raz, wyciszy trochę skurcze. Szkoda, że nie masz luteiny albo duphastonu, jakbyś miała do niego dostęp, to bierze się 4 tabletki na raz uderzeniowo. Mam nadzieję, że to tylko niegroźne plamienie i nie zaszkodzi ciąży.. Przytulam mocno.
Na szczęście mój Mąż wie, że ja mam czasami takie coś, że nagle jest mi słabo, trzęsę się tak jakby w środku i muszę NATYCHMIAST coś zjeść,