Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja za to w 5 dobie miała 10g mniej niż urodzeniowa. Kluska mała. Czekam na ważenie w tym tygodniu.

Mój Mati na mm wychowany, a kontakt mamy najlepszy na świecie ;-):-)

Aż się bałam, że coś jej dolega ;-) Dziś ma już ładne drzemki, uśmiecha się i w ogóle zupełnie inne niż wczoraj dziecko :-)Witam
Wczoraj byliśmy na bioderkach, wszystko ok, typ I/II cokolwiek to znaczy. Lekarz kreślił jakieś linie i kąty na wydruku usg i wyszło 60 stopni. Też następna wizyta w 4 miesiącu, ale bez usg. Z córką nie było drugiej wizyty
Zastanawiam się nad chustą, chociaż zawsze mi się wydawało, że to nie dla mnie, ale tylko krowa nie zmienia zdania
I mam pytanie, czym się różnią chusty tkane krzyżowo za 200 zł od tych za tkanych krzyżowo za 100 zł.
I czy tą z bambusem też trzeba łamać?
I jak się z takiej chusty oswobodzić, czy ten węzeł się zaciśnie za mocno? bo wszędzie tylko wszyscy filmują jak się omotać
Czy któraś z Was wie cokolwiek o nosidełkach mei tai? Bo wyglądają na proste w obsłudze...
pogielo ich czy jak.