Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas termin usg dopiero był na koniec września. Nic nie poradzę, czekam. W przychodni u nas trzeba pojawić się 3 razy. W 6 tygodniu, 6 miesiącu i jak dziecko zacznie chodzić
Tak właśnie myślę, że to skok rozwojowy był tylko nie wiem czemu - myślałam (miałam nadzieję), że to ze 2 dni potrwa, a nie cały tydzień ;-) Kurcze już nie pamiętam jak to z Matim było - wniosek 1 - kiepskie chwile z macierzyństwa szybko się zapomina :-)
No i mąż zadzwonił na komórkę do tego ortopedy, do którego termin prywatnie byl tak odległy, wyjaśnił sprawę i gość powiedział, że jutro o 18 bez problemu nas przyjmie a baba w rejestracji mówiła mi ze nie ma szans wczesniej. Oby tylko było w porzadku z tymi bioderkami............
Kto tu się chwalił, że się wybiera na warsztaty chustowe w tym tygodniu? Moja pamięć niestety ogarnęła, że ktoś się chwalił i proponował, że może mi pomóc. :what::what:
mi kazali iśc 5-6tydz. ide dokładnie jak mały skończy 6tyg. prywatnie. na nfz terminy na koniec października..... to przed porodem musiałabym się zarejestrować.
My na wypisie mieliśmy w pierwszym miesiącu kontrolę u ortopedy, byliśmy jak dzieci skończyły 3 tygodnie. Następna wizyta po 8 tygodniach. Z Manią też byłam na drugiej wizycie kontrolnej.
darunia0712 te tabletki dostaliśmy przy wypisie ze szpitala. Niby po kontakcie z mlekiem sie rozpuszczają(sprawdziliśmy na łyżeczce i rozpuściła się bardzo szybko)