reklama

Lipiec 2014

Ja kupuje premium po 53-54grosze, zielone po jakies 43-45groszy za sztukę. Dady ma Ola...dla swoich lalek :D

Kurde, latają nad nami myśliwce wojskowe...już myślałam, ze wojna, ale to tylko próba przed piątkiem...

reklama
Muszę Wam powiedzieć, że humor mi się nieco poprawił. Zapakowałam moją wesołą trójeczkę w samochód i pojechałam na zakupy. Sprawiłam sobie przyjemność zakupem dwóch bluzeczek. Kupiłam też parę ciuszków dla dzieciaków (dużo przecen teraz). Odwiedziłam też rossmana. Dzieci grzecznie spały w galerii także miałam chwilę spokoju.

Co do pampersów to ja używam i białych i zielonych 2. Nie widzę różnicy na pupach moich dzieci.

Kasia dużo ciekawych informacji znalazłam na forum chusty.info.pl czy jakoś tak, poza tym grupa Chusty Polska na Facebooku, no i wujek YouTube jest przydatny. Ogólnie informacji w necie sporo, poczytaj, żeby dobrać cos dla siebie. Bo w przypadku chusty nie każda jest dla każdego.

Elifit dzięki:thumbup:
Kurcze masz rację, to niezły sposób na biznes na macierzyńskim. A poważnie fajnie by było kogoś zarazić, bo to super sprawa. No i poważnie wciąga, kółkowa nie wyczerpała mojej ambicji, szukam wiązanej;)

Undomiel miałam Ci pisać priv ale jednak znalazłam odpowiedzi na moje pytania. Zdaj relacje ze szkolenia, jak już będziesz po :)

Jagódka u nas też przelewanie w jelitkach :( nie mogę patrzeć jak Marcin się męczy... Do 3 miesiąca to ja chyba oszaleję... A Adaś przy cycu też się tak denerwuje? Marcin przy piciu jak go boli to popłakuje, wierci się, co chwilę odrywa się od cyca, czasem mam dość takiego karmienia :( Arabelka gratuluje wagi :) Co do smoczka to ja też miałam problem, ale w końcu go nauczyłam i nie wisi tyle na cycu, dlatego nie mam wyrzutów sumienia :) Musisz popróbować różne kształty smoczków od ściętego po tzw. kuleczkę-może akurat się uda!! Co do pampersów to ja szybko przy Mikołaju przerzuciłam się na biedronkowe dady i dla nas są super. Dzisiaj kupię też dla Marcinka i przetestujemy.
Jeśli jest w trakcie ataku, to nie da rady jeść. co chwila się odrywa, ryczy, ciągnie sutka, drapie mnie odchyla się do tyłu - ogólnie tragedia, zazwyczaj wtedy staram się go inaczej uspokoić, bo wtedy łyka najwięcej powietrza i jest jeszcze gorzej:(
Lilla o jak szybko z tym paszportem! Super! Fajnie ze sie chustujecie. U mnie na Razie jedna próba zakończona niepowodzeniem. Chusta moja sztywna jeszcze jest. Gniote ja troche ale to niewiele daje.
Pola wrzuć do pralki na wirowanie na maxa i tak kilka razy, powinna zacząć się łamać Ja zapakowałam dzieciarnię w auto i pojechałam do pracy na drugi koniec miasta. Adaś darł się przez pół drogi, zasnął jak go wnosiłam do biura.. Z tego wszystkiego zapomniałam aktu urodzenia i będę musiała przesłać skan - dzięki Bogu mamy internet. Oczywiście zdziwienie - jaki on mały;) i czemu ja wyglądam jakbym w ciąży nie była hehe

Dzień dobry ;-)
Witam się po długiej, ale jakże owocnej przetwie :-D
Przyszło mi zamknąć lipcówki a to takie zaszczytne miejsce ;-)

Jestem jeszcze w szpitalu ale mam nadzieję że jutro spokojnie wyjdziemy do domu i oczywiście że na porodówkę już NIGDY nie wrócimy.

Porodu swojego opisywać nie będę. Było ciężko. Dużo gorzej niż za pierwszym razem. Jedyny plus i cud zarazem to fakt że znów mam nienaruszone krocze... Najważniejsze że już po, Maleńka jest po właściwej stronie brzuszka i będziemy żyć długo i szczęśliwie :-)

Już was nie nadrobię ale dołączę do brzuszno-cycno-kupkowych narzekań. Tylko wrócę do domu.

Dziękuję za wsparcie!

Katka cieszymy się,że wracasz do nas, rozdwojona i w świetnym humorze.

Zachwalałyście Dadę więc wysłałam wczoraj męża,żeby sprawdził cenę. Kupił ale ceny nie pamięta. Testujemy...

Mój maluszek ur 3300, przy wypisie 3100, teraz czyli po 4 tyg od wyjścia ze szpitala jakieś 4800. Czyli 1700 ???? w 4 tyg. Dobrze liczę bo jakoś dużo mi wychodzi???? :szok:
Tylko piersią go karmię.
Ale z ciuchów wyrasta jak szalony.

Widziałyście,że za tydzień w Lidlu ubranka dla maluszków ?

Byłam dziś za zabiegu u dermatologa i byłam baaaardzo dzielna :tak:. Niepotrzebnie robiłam zapasy mleka dla małego bo w ciągu godziny załatwiłam sprawę, z dojazdami. Wcześnie rano więc korków jeszcze nie było.

Ostatnia edycja:
reklama
Katka super że jesteś z powrotem:)
Dla uczczenia tej chwili mam w lodówce Karmi i nie zawaham się go użyć.

Jak juz jesteśmy przy zakupach, to wyszłam po doniczki. Doniczek nie kupiłam, za to weszłam do Pepco i kupiłam dwie koszulki dla Malutka po 4zł za sztukę, spodenki za 6,99 i Misiową bluzę za 12,99. Większe rozmiary, ale na wiosnę będą jak znalazł. Wyprzedają całą letnią kolekcję. Ceny super, szkoda ze wcześniej nie widziałam, bo teraz już wszystko przebrane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry