reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Elifit ta kiecka z prawej boska! Nomen omen jak ze mitologi greckiej ;)

Wrr na tym moim zadupiu w aptece nie dość że terminal nieczynny to delicol na zamówienie a o windi w życiu nie słyszeli. Musiałam do miejscowości obok jechać a droga jedna zamknięta, druga remontowana... W sumie godzinę mi zeszło i tylko delicol kupiłam windi być może po 15 o ile będzie w hurtowni. Zrobiłam zakupy na szybko, wydalan 60zł i nic w sumie nie kupiłam... Żal.

reklama
Michalina- Ja mam Delicol na zbyciu 2 razy uzyty. Kiedys o tym pisalam. Wyslac chcialam komus z forum. Ale nikt die nie odezwal..

Ja od wczoraj jak napisalam ze wracam do swiata zywych to pospieszylam sie. Za 30 min maly dostal takiej kolki ze myslalam ze tego nie przezyje.. Dzis juz lepiej. Slonecznie. Byl spacer i mysle za godzinke znowu pojdziemy na chwile. Postaram sie Was nadrobic. Wlasnie wgralam sobie apke bb na tel. Bo na tablecie ciezko 1 reka.. A teraz moj smyk usypia mi na rece i 2 mige pisac. Glupia jestem ze wczesniej jej nie wgralam:/

Jagodka- Piekna sukieneczka:)

Bellina- U nas tez co jakis czas pojawia sie tradzik ale nie jest on bardzo nasilony. Mi polozne mowily ze moge przemywac krostki te z zapleniem np Leko (chusteczki nasaczone spirytusem) delikatnie. I smarowac sudokremem. Tyle wiem. Mi chusteczki pomogly na stany zapalne.

Ostatnia edycja:
Graza Windi to kareter rektalny. Używa się go jak termometru w pupę w celu odgazowania.
Jak masz zastój to karm często i z różnych pozycji.

No ta po prawej naprawdę jak grecka ;)

Teściowa mi syna na spacer wzięła więc z Zuzią odpoczywamy :)

Catsun - ja tylko na telefonie. Super sprawa!

Bellina - eh. Ja będę największą kilogramową marudą na bb :p fajnie że te ciążowe spadły ale jeszcze minimum 15 zrzucić trzeba. I nie kłamię pisząc to ;-)

Wróciłam z miasta :-) kupiłam sobie 2 pary butów na obcasie, torebkę, 3 bluzki, trochę pierdół ogólnych, ciuszki dla dziewczynek. I zadowolona jestem :-D

ja wróciłam z zakupów z bodami dla Zuzi i bluzą dla Oli, zakupami rossmannowymi, oczywiście zapomniałam o tuszu do rzęs... no i z płaczącą marudą wróciłam... miałam jechać jeszcze kupić marudzie buty i body na chrzest, ale zadzwoniła pani z przedszkola, że starszak się zasikał dwa razy i mam buty przynieść drugie i ubranka... ostatnio codziennie się posikuje...

Zuzia na chrzest ma taką sukienkę
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/z303/3038081/foto/4.jpg tylko zamiast kapelusza jest opaska http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/z307/3075376/foto/2.jpg

Ostatnia edycja:
Ale Wam zazdroszczę zakupów :cool2: Na mnie nic nie pasuje - o ile tyłek mogę zmieścić, to cyców (a wcale duże nie są) już nie :-( Zamówiłam na allegro 3 sukienki na chrzciny i co dooopa - siostrze oddać musiałam, bo mi się przerabiać nie chciało i nie opłacało.

Zakupy zakupami, a ja wyprawki dla Mateusza jeszcze nie mam :szok: Wczoraj właśnie sobie uświadomiłam, że poza 3 parami spodni i szczoteczką do zębów - nic mu nie kupiłam. I pomyśleć, że dopiero mu się wakacje zaczęły, a za tydzień już z powrotem do przedszkola pójdzie - mój starszak :-)

Oj catsun widzisz, gdzieś przeoczyłam twoje ogłoszenie... Szkoda.

Małgorzatko sukienka ładna i słusznie że zrezygnowałas z kapelusza/czapki.
Ja muszę zabrać się za organizację chrzcin. Zaproszenia, ciuszki i przede wszystkim spacer do księdza. Ile dajecie księdzu?

Klaudia zażyczyła sobie na urodziny kolczyki, więc zachustowałam Adaśka, towarzystwo w autobus i do kosmetyczki. Uszy przebite. Miała świeczki w oczach, ale nie uroniła ani jednej łzy, twarda babka, moja krew!:-D Kosmetyczka w szoku:shocked2: Zrobiłam jeszcze częściowe zakupy i maruder niestety nie śpi, za to zrobił 2 kupki od powrotu. Ulewa dziś coś mocno, dwa razy mi się zakrztusił:baffled: Mógłby pójść spać, bo pakować nas muszę, A. niedługo wróci z pracy, a tu wszystko w lesie

reklama
Michalina - wez mnie nie denerwuj :p my robimy jeszcze slub. Nauki przedslubne kosztuja 200 zl. chyba ich potrzepalo w dekle... Musze ich uswiadomic, ze za to kupie 7 paczek pampersow... Do tego za slub i za chrzest. W sumie dam mu 500 zl i ani grosza wiecej. I tak uwazam, ze to za duzo
Malgorzatka - piekna suknia ! Dziewczynki mozna tak ladnie ubrac... Chlopcow tez, ale suknia to suknia...
Katka - wow. To poszalalas :) ja bede musiala kupic jakies spodnie, bo w stare juz raczej nie wejde. To nie jest chyba kwestia przytycia, a zmiany budowy :eek:

Ja bylam dzis u fryzjera :cool2:

Do góry