reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Elifit trzymamy trzymamy:)

Kasia rzeczywiście burak! My bylismy dziś na,usg bioderek na nfz to lekarz był niby ok, ale wizyta trwała,równo 3 min:eek:

Kurde mały już ladnie chwyta cyca a mnie ostatnio bardziej bolą sutki i takie różowe są. Wcześniej za plytko trzymał to były rany, teraz się zagoily, ale zaczeły boleć tak klujaco...

Buzię przemywam przygotowaną wodą.

reklama
Undomiel jak Młody długo wisi to też czuję takie kłucie w sutkach i zaczerwienione są.

Elifit
uuuu..trzymam kciuki. Ja się obcięłam ostatnio i bardzo zadowolona jestem

Dziś wieczorem było lepiej niż wczoraj u mnie:tak: Ciekawe co przyniesie jutro Zmieniłam mu espumisan na bobotic, bo espumisan się skończył, a chciałam spróbować czy ten nie będzie lepszy. Idę się pokatować laktatorem i spać. Jakaś padnięta po dzisiejszym spacerze jestem..

Wierzycie w zle fluidy, prądy czy ścieżki wodne czy jak to się zwie?

Byliśmy dzisiaj u szwagra w odwiedzinach. Zola całą wizytę jeczala, plakala ogólnie była rozdrazniona. Spokojna tylko przy cycku. Gdy wracalismy okolo 20, wlozylam ja do fotelika w aucie, wyplula smoczek uśmiechnęła sie do mnie i zasnęła jak kamien. nie obudzila się nawet gdy ja do domu zabieralam, polozylam na wznak w łóżeczku. Sciagnelam sobie przed chwila pokarm modlac się aby dziecko spalo az mi się nowy naprodukuje. Dobranoc

Hej,
u Nas dziś od 19 koszmar, Julka od 19 drze się w nieboglosy i za bardzo nic nie jest w stanie jej uspokoić: ( nawet suszarka dziś nie działa... Teraz przysnęła mi na rękach, ale co chwila się budzi, pręży i płacze, zaraz będzie domagała się mleka, a po jedzeniu zawsze jej się nasila, czuję, że szykuje się ciężka nocka, a jutro rano idziemy na szczepienie....

Lila ja nie wierzę w takie rzeczy, może była rozdrazniona, bo nowe otoczenie itd....

elifit- udanej metamorfozy życzę! :) pochwal się efektem po :tak:

KasiaSierpien- ja na Twoim miejscu też bym poszła do innego lekarza na konsultacje, ten jak widać nie bardzo ma pojęcie....

jagodka- ciesze sw że z Adasiem dziś lepiej, może nowe kropelki zadziałały :tak:

Mam pytanie czy te krople sab simplex są dostępne w aptekach? Lekarz powiedział, że tak chociaż M dziś jeździł i nigdzie nie dostał...

Ostatnia edycja:
Elifit trzeba pomyslec :D:D

Ja też buzię przegotowaną wodą przemywam :)

Julcia właśnie zasypia także mam nadzieję, że do 5 pośpi. Wiecie dziewczyny jakiegoś doła załapałam. Wydaję mi się, że Julka jakoś mniej się na nas patrzy, tzn nie jest tak, że w ogóle ale nie pokoi mnie to. Potrafie się nad nią nachylić, mówić do niej a ona nawet nie spojrzy. Śmieję się gdzieś niewiadomo do czego :/:/ A poza tym jak lezy na brzuszku to nie chce przekręcać główki na jedną stronę, a wczesniej to robiła. Co o tym myslicie?? Mam nadzieję ze to nic złego :(

Powitać na nocnej:)
Kurde nie mogę się zdecydować czy mam dzisiaj Dobry dzień czy raczej zły. Tzn zły na pewno nie, bo były i zakupy i goście, ale jakoś nic mnie dzisiaj nie cieszy. Jak
mi minie to się odezwę:confused:

Dziecko spalo do 4!! Jadlo wczesniej o 17, maly cycek na uspokojenie byl o 19,a zasnela kolo 20, więc spala 8h ciągiem. Cycki nabrzmiale, ale. spie bez zabezpieczeń i nie wycieklam. Tylko podczas karmienia się skraplalo z drugiej piersi. Teraz slucham jekow zasypiania mojego dziecia. DOBRYCH SNOW

Seorise, owszem, sab simplex jest dostępny w aptekach ale nie w Polsce. Ja kupiłam w Niemczech ale jest tez dostępny w Czechach. Podobno ten niemiecki jest lepszy.
Mój syn tez nie zawsze patrzy na mnie. Tzn nie patrzy wtedy kiedy ja tego chce czyli kiedy sie nachylam nad nim. On wtedy potrafi spojrzeć na zabawki i sie do nich uśmiechać. A na mnie spojrzy dopiero wtedy gdy sam zechce.

reklama
Do góry