reklama

Lipiec 2014

No właśnie ja chciałam 3 zamontować, jednego chłopca i 2 dziewczynki. Z tym, że ewentualnie będę musiała zamówić przez internet, bo u mnie w pobliżu nigdzie nie ma salonu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wybiorę sznurek. Jak znam zycie to tez nie bede ściągać do kapieli. Początkowo chciałam kupic dziewczynkę i chłopca na jednym sznurku a po namyśle stwierdzilam ze kupie dwie osobne bransoletki. Chce jeszcze trzecią - cztero lub pieciosznurkowa - ale to w następnej kolejności.

Lilla i tego Ci życzę :)

Makota, ja jeszcze nie mam i nie wiem. Naczyń nie zmywam bo mam zmywarkę ale za to rece myje milion razy dziennie i mysle ze sznurek bedzie czesto wymieniany. Oby tylko zawieszki były trwałe.

Ja po porodzie dostałam pandor + chłopca i dziewczynkę :-D
muszę sobie dokupić kilka zawieszek bo smutno wygląda.

U Wiktora wieczorne płacze zniknęły po biogaia. Udało mi się kupić, ale w hurtowniach już ich nie ma.
Są za to dostępne inne specyfiki z tym samym szczepem :tak:

Regularnie czytam co piszecie, tylko kiepsko mi idzie odpisywanie :zawstydzona/y::-(Postaram się poprawić :-p

reklama
hej mamuśki :)

żyję! nie było mnie tydzień czasu, sporo się wydarzyło, pisałam Wam w ubiegłą sobotę, że źle się czułam w nocy, skończyło się tym, że wylądowałam następnego dnia wieczorem na IP, porobili mi badania i na szczęście wszystko ok i to ze stresu, nerwów itd... dostałam zastrzyk w tyłek i mi przeszło, póki co nie powtórzyło się. Tego samego dnia w drodze do szpitala roztrzaskałam pod blokiem telefon i dlatego też byłam nieobecna .... teraz siedzę na kompie, ale w ciągu dnia nie mam kiedy, Julka znów ma kolki i jest marudna albo wyje także czasu brak na cokolwiek ....:(

wiecie może czy jest dostępna aplikacja na telefon z systemem windows ??

nie nadrobie Was na pewno, postaram się ogarnąć jakiś telefon i wrócić tutaj, bo mi tęskno...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry