agulam
Fanka BB :)
Hej wieczornie,
oj te marudzace dzieciaki dają nam popalic,Hania tez arie urządziła wieczorem:/
Na szczęście kąpiel działa cuda
ledwo ja poloze na ręczniku izaczne rozbierac nastaje cisza
leje dużo cieplej wody i Hania szaleje
Dziś pierwszy raz uzylam pianki mustela,mam nadzieje ze pomoże.oliwki nie cierpie
Na dworek body z długim,bluza,czapa + kocyk
Nie szczepić dziecka jeśli ktos z domowników jest przeziebiony!!!!!!!!!nawet niewielki katar
Zmykam spać bo dziś zaspalam
Spokojnej nocki
Jako ze mam watpliwosci co do wynikow hani moczu jutro jeszcze raz muszę złapać siuski Hani,oby sprawnie poszło.
oj te marudzace dzieciaki dają nam popalic,Hania tez arie urządziła wieczorem:/
Na szczęście kąpiel działa cuda
Dziś pierwszy raz uzylam pianki mustela,mam nadzieje ze pomoże.oliwki nie cierpie
Na dworek body z długim,bluza,czapa + kocyk
Nie szczepić dziecka jeśli ktos z domowników jest przeziebiony!!!!!!!!!nawet niewielki katar
Zmykam spać bo dziś zaspalam
Spokojnej nocki
Jako ze mam watpliwosci co do wynikow hani moczu jutro jeszcze raz muszę złapać siuski Hani,oby sprawnie poszło.

Dobrze, że tylko jednego cycka mu dałam, to krócej będzie rzygać
Wczoraj jeszcze poprasowałam rzeczy na to wesele - masakra, muszę wziąć każdemu po kilka zestawów w razie zabrudzenia/zniszczenia itp. Znając życie to ja pierwsza będę do zmiany przez to, że Adam na mnie uleje
a akurat ja mam najmniej alternatyw. Jutro rano (koło 11) chyba wyjedziemy, żeby spokojnie się rozlokować w hotelu, rozłożyć łóżeczko, nakarmić pod korek przed ślubem itp. W związku z tym dziś czeka mnie pakowanie jak na wojnę
Przecież i podgrzewacz i butelki, i łóżeczko turystyczne, zapasowe pieluchy tetrowe, flanelowe, jednorazowe i tysiąc innych rzeczy. Przynajmniej jak będziemy jechać w pon. nad Wisłę (jadę tam na tydzień, Klaudia się wyłamała, chce chodzić do przedszkola, a nie urlopować z matką i dziadkami
), to już niewiele będę miała roboty. Teściowie chyba Klaudię zabiorą, żebym mogła jechać z tyłu, bo to jednak 2 h jazdy i różnie może być - aż tak daleko z Małym jeszcze nie byliśmy.