reklama

Lipiec 2014

U nas też koszmarna noc. Najpierw ten remont o 22, mały zasnął przed 23, pobudka o 1, 4 i 6. Cyc do 7 i spał do 9:30, ale musialam go bujac bo się budzil. Od tej 4 z nami w łóżku. A kiedyś tak ladnie sypiał do 3 a potem 7:(

Gratulacje z okazji rocznic! My też planowaliśmy wypad do kotliny kłodzkiej, ale nie wiem czy jest sens zv taka marudą. Jak ma się drzeć całe wieczory to już lepiej w domu ...

reklama
Macie pewnie racje ze trzeba wyluzowac i kazde dziecko jest inne a on moze jest taki spioch i niejadek. Dzisiaj jadl o 4,10 potem pociumkal troszke o 12 i 13 i spi. Jak sie przebudza to widze ze chce dalej spac bo cyca odmawia wiec go nie zmuszam. A jak mozna pomoc maluszkowi jak widac ze sie meczy a kupy brak od 2 dni?

Lilla i Haust miłości!!! Najlepszego z okazji rocznic! Haust prezent super, niestety pakowanie masakra na serio. Jeszcze, żeby to był wypad na luzie to ok, ale, że to 2-dniowe wesele i to mojego brata to musimy być odstrzeleni non-stop.:confused2:
Kornela, to ładnie przybiera, daj spokój - ciesz się, że tak masz:tak: Chętnie bym się zamieniła:laugh2:
Byliśmy u kosmetyczki, pazury zrobione, pod koniec Adaś się obudził i strasznie się darł:confused2: Na szczęście kosmetyczka - matka dwóch synów kolkowych - olała krzyki;-) i spokojnie dokończyła. Wyjęła sama mój portfel z torby, wzięła sobie kasę i pootwierała drzwi na oścież, żebym pazurów nie zepsuła, bo lakier jeszcze dosychał. Miałam klucze do mieszkania rodziców (blisko kosmetyczki), więc poszliśmy się nakarmić i przewinąć i dalej w drogę. Cudna dziś pogoda, wróciliśmy o 14:30, teraz czekam na A. i K. jemy obiad i pewnie będę powoli pakować wszystkie graty:baffled:

Hej
Poprasowałam. Chłopaki na rowerze. Zaraz kurze poscieram i idę na drugi spacer z Zuzą.

Gratuluję rocznic. Ja mam 28gp pierwszą rocznicę ślubu kościelnego a tego samego dnia Aru urodziny trzecie. Więc zgadnijcie czyje to tak naprawdę święto ;)

Jagódka mam taki przyspieszacz z Avonu w minute lakier schnie. Rewelacja! :)

Bellina zapomniałam odpisać, mi gastroeneterolog powiedział, że właśnie po 3 tygodniach powinna być poprawa, po 2,5 już było mniej śluzu w kupie.
Elifit kosmetyczka też miała przyspieszacz i go użyła;-) Ale wyschnięcie a utwardzenie lakieru to dwie różne sprawy, nie raz się o tym przekonałam (w domu też mam przyspieszacz):baffled:
A. pojechał myć auto, Adaś leży i próbuje zasnąć, a ja grzeje lokówkę i włosy będę Klaudii na jutro kręcić, jutro tylko ewentualna poprawka i czesanie i będę miała ją z głowy

Ale ciszaaa.
Na spacer w końcu nie poszłam. Za to ciachnęłam lodówkę i może skończę mój mały projekt.
Bransoletkę tworzę :D

Jagódka udanej zabawy. Pogodę będą mieć super :)

U mnie też cisza:) mąż i syn spacerują a ja.wietrze obolale cycki

Mam mega ochote na ciastko hit czekoladowe, czy zaprzepaszcze moją dietę jak je zjem?

Zmywarka się właśnie zepsuła oczywiście po tym jak ją załadowałam. Ech szkoda gadać...

Jagodka udanej imprezy!!!

Elifit pochwal się jak skonczysz!!!

Lilla to mi się skojarzyło. Dzisiaj położna mi wyskoczyła z tekstem, że powinniśmy sobie drugie zrobić jak najszybciej. Po pierwsze: matka wyluzuje, po drugie: dziecko (Lilka) będzie miała jakieś zajęcie. Padłam..... :-D

Haust gratulacje ;-)
Emyly Ty to udana jesteś ;-) również gratuluje rocznicy.
I co byś nie była poszkodowana, też Lilla gratuluję. Tylko proszę tam Zolince nie pokazywać za dużo tych Pań na wystawie. No chyba, ze to tylko rodzice mają wychodne.
Mieli tylko rodzice sie z dmu wyrwac, ale nie ma komu zostac z mloda. poprosilismy tesciowa, ale po dlugiej ciszy stwierdzilismy ze rocznicowy ypad przelozymy na niedziele i na caly dzien znikniemy z dzieckiem i psem. tesciowa woli wedkoac niz wnuczke bawic.

Jagodko jak twoj brat sie czuje przed slubem?

Bardzo miło spędziłam dzisiejszy dzień :-)
To mi mąż przed chwilą spitolił i zezłościł... Zawsze można na niego liczyć!

Lilla szczęścia i dużo miłości życzę ;-) możecie dziś przy świeczkach świętować :-)

Undomil - a to złośliwość rzeczy martwych.....

Elifit - robisz biżuterię? Taką z koralików czy co to za cudo? Pochwal się!

Cdn

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry