reklama

Lipiec 2014

reklama
Elifit, myślę,że i na bukiet by się chętni znaleźli. Niektórzy chcą mieć bukiet na pamiątkę, a ten jest idealny. Możesz wrzucić zdjęcia swojego i proponowana cenę. A robić dopiero po zamówieniu,żeby praca na marne nie poszła.

Hubson, będzie dobrze. Popieram ze McKenzie najlepszy, o ile możesz ćwiczyć.
A operacji się nie bój, jak trzeba to trzeba. Ja dzięki zabiegowi mogę chodzić o własnych siłach

Mam poradę dla dziewczyn ,których dzieciaczki nie podnoszą głowy na brzuszku. Pola, Limonka o ile dobrze pamiętam.
Mojemu mężowi przypomniała się rada terapeutki do której chodziliśmy z córką.
Podkładanie pod klatkę piersiową zwiniętego ręcznika, niezbyt grubo. Tak żeby ramiona były przed ręcznikiem. U nas maluszek od razu załapał

Graża słuchaj rad Belliny, mądrze prawi dziołcha.

Jagódka - odpoczywaj i jutro relacje zdaj. Boszzz, ale ja uwielbiam śluby i wesela. Swój ślub wspominam strasznie miło, nawet pewien agnostyk pogratulował księdzu kazania :P

ps i tylko na swoim ślubie nie płakałam, a tak to ryczę na każdym. nie wiem czemu.

Hubson idź na operację, nie zwlekaj.młoda jesteś, dziec cię potrzebuje i będzie potrzebował cię na chodzie jeszcze długi czas... I dobry terapeuta

Elifit ten bukiet mnie intryguje, on jest z pereł, rozyczek robionych ze wstążki, tak?

Zuzia dziś mało spała...przez to na basenie zamiast pływać, urządziła wrzask, ze po 10min zabralam.ją do szatni, dałam jeść ( nie ważne ze przed wyjazdem z domu jadła...) I usnela... Ola za to sie wybawila, szczęśliwa była. Mam nadzieję, ze za tydzień uda sie już pływać na zajęciach, chyba dam jej butle z mm przed wyjazdem, będzie ją bardziej trzymało... Teraz usypianie, jutro szczepimy pneumokoki.
Wczoraj Zuzia zlapala 6h snu, od 20 do 2 spała, a potem o 4 i 7 jedzenie.

Jagodka cieszę się ze wesele udane i przezyliscie! Mialas co jeść, nie zaglodzili cię?

Bellina - ale, że jak to, że nie można na części sprzedać?? :P Igorowi też czasem mówię, że jest trutniem i że wystrzelę go w kosmos. Taki klimat...
Moim zdaniem trzeba rozróżnić patologię od normalności. Oczywiscie że straszenie dziecka może wyrządzić dużą krzywdę ale tylko wtedy jeśli jest to mówione na poważnie a dzieciak siedzi w kącie i pochlipuje. CZasem jednak tym uczonym głowom z "hameryki" brakuje elastyczności. Jeśli dziecko czuje naszą miłość i ma oparcie w rodzicach i dobry dom to nie zrobi mu to zadry na sercu
Wróciliśmy z wycieczki, 3 państwa w jeden dzień :P to jest wyczyn. hje hje hje

Jagódka - myślałam, że całą noc szalejecie w tańcu

Małgorzata on jest z broszek, pereł, kwiatów ze wstążek, guzików, klipsów i tym podobnej biżuterii.

Moja mała dopiero ok 17 ma drzemke za dnia a tak to śpi max 10 min plus to co przy cycu. Za to noce śpi z jedną pobudką.

Jagódka czekam na relację z wesela.

Lilla ja też lubię wesela. :)

My też nauczyliśmy ale bujania. W łóżeczku to śpi 5 min max. Chociaż teraz sama uśneła :D

Emyly wesele u Jagódki było wczoraj. Dziś pewnie poprawiny ;)

reklama
Bellina i Michalina - dobry humor, bez względu na to czy czarny czy nie, jest ważny by nie zwariować. Przecież krzywdy dziecku się nie zrobi. Ja mam akurat spokojnego Maluszka (odpukać!) ale przy starszaczku zaczyna mi brakować cierpliwości. A jak słyszę 50 razy "mamooo?" bez rozwinięcia zdania to najpierw ciśnienie mi się podnosi a potem sama się z tego śmieje ;-)

Jagódka - my co roku chodzimy na wesela. Ostatnie (z czerwca tego roku) skończy się rozwodem a para rozeszła się 3 tygodnie po nim. Ale akcja...

Emyly - zazdroszcze wyprawy :-) odnośnie tekstów rzucanych do dzieci czy o dzieciach- pięknie to ujęłaś! Uważam tak samo jak Ty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry