reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny, dzisiaj w końcu przypatrzyłam się kupce Małego i jest w niej śluz. Nie wiem czy dużo czy mało ( bo zdjęcie od Jagódki już mi znikło ze skrzynki ) no ale ewidentnie jest. Czy to jest wystarczający objaw jakiejś alergii czy nietolerancji? Czy powinny być jeszcze jakieś inne objawy w stylu wysypka?
Bardzo zmartwiłam się tym śluzem w kupie a myślałam, że mam mega szczęście i dziecko nieuczulone na nic :(

reklama
Jagódka fajnie że wesele się udało. U mojej siostry sala taneczna była tą samą gdzie stoły i był ten sam problem z głośnością. U mnie były osobne i było lepiej o wiele tym bardziej że dużo dzieci było i trzeba było je słyszeć ;)
Jak kuchnia mogła zapomnieć masakra! Dobrze że choć trochę zjadlas. Ba weselach zwykle jest się przejedzonym ;)

A i obrane z kapusty gołąbki zjadłam drugiego dnia;-) Właśnie się przepakowuję i niedługo spadam nad Wisłę na cały tydzień. Takiej pogody szkoda na marnowanie w mieście.
Co do ciemieniuchy, jestem po dwukrotnym myciu mustelą Adasiowej głowy, ciekawe czy pomoże

Catsun ja mam inny sposób na ciemieniuchę. Smaruje główkę oliwką i czeszę pod włos miękką szczoteczką dla dzieci i po pół godziny problem z głowy-wszystko wyczesane. Do tej pory raz robiłam i narazie jest ok.

Jagódka super, że wesele udane. Ja mam nerwówkę jak mam gdzieś jechać z dziećmi:/ Starszy nie do ogarnięcia, młodszy z bólem brzuszka non stop:(

KasiaS. my też mamy śluz w kupce i nic z tym narazie nie robię. Mówiłam pediatrze, położnej i nie mówiły nic. Oczywiście gdyby pojawiła się krew to inny temat.

Elifit masz chyba za dobrze z tą Twoją córą;) szczerze zazdroszczę:tak:

Marcinek ma dzisiaj 50 dni i z niecierpliwością czekam z wielką nadzieją na to, że jak minie 100 dni to kolki przejdą w zapomniane...Jestem przez to wszystko nerwowa, nie mam czasu na nic:( nie będę narzekać bo to nic nie zmieni...

Chciałabym mieć więcej czasu na bb :( Podczytuje najczęściej w nocy na komórce, z pisaniem gorzej :/
Jak tylko młody zwalczy kolki to może w końcu odżyję i zacznę się więcej udzielać.

Elifit, piękny ten bukiet :)

Ja dzisiaj poszłam zrelaksować się do fryzjera :)

Piszecie, że Wasze dzieci budzą się raz w nocy albo i przesypiają całe noce. U mnie nadal dwie pobudki :/ Ale wczoraj przyjechał mąż i on wstawał do nich. Mimo, że ja nie musiałam to i tak się budziłam i jestem nie wyspana.

Elifit - biżuterię robisz zajebistą! to już poziom master :-D bukiet ślubny kiedyś pokazywałaś, a bransa chyba pracochłonna?

sukienkę kupiłam taką : Sukienka rozkloszowana Lemonada O La la Mania 38/m Biel !!! Gdańsk Piecki-Migowo • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) chciałam błękitną, ale miała zacinający się zamek. trudno - będzie biała, ale nie będzie welonu. zdjęcie nie oddaje uroku. o dziwo materiał jest dobrej jakości. sukienka jest z grubego materiału - na październik w sam raz. jeszcze tylko buty i coś we włosy i będę gotowa. nie ukrywam, że jestem zadowonona, że znalazłam tanią i ładną (wg mnie ;)) sukienkę.

Darunia - no i bardzo dobrze, że idziesz do fryzjera! setny raz mówię, że wszystkim nam się to należy!

M ma urlop, więc pomaga mi przy Adasiu, ale nie ma cycków, więc średnia pomoc :-p straszny ssak z tego Adasia...

poza tym kupiłam kocyk minky i Adaś go uwielbia! wstlua się i śpi jak nigdy! dziś go trochę oszukałam (nie chciałam nigdy tego praktykować, ale sytuacja mnie zmusiła) wsadziłam mu pod nos swoją piżamę - spał 2 godziny, a ja w tym czasie ogranęłam zaproszenia na ślub :cool2:

kupiłam katarek - jest zajebisty. jeżeli któraś ma opory, śmiało polecam. dużo lepszy, wygodniejszy i bardziej higieniczny niż frida!

Jagódka - oglądałam fotki z wesela - rodzinka jak ze szklanego ekranu ;) cieszę się, że impra udana

zazdroszę wam przespanych nocy :tak: ja się strasznie cieszyłam jak Adaś wstawał o 1 i 4, a teraz mam wrażenie, że budzimy się non stop :eek:

strasznie chaotycznie napisałam,a le akurat mam chwilkę spokoju :p

ps. mieliśmy stłuczkę, nie z naszej winy. koleś wysiadł z samochodu, chciał podnosić głos, M powiedział, że jak mu coś nie pasuje to możemy zadzwonić na policję. od razu zobaczą niemowalaka w foteliku - no i pan stwierdził, że piszemy oświadczenie :dry:

Makota cudowna sukienka. Jaką biżuterie planujesz? We włosy grzebyk? Możesz błękitne dodatki. Już mi w głowie pomysły się tworzą hihi :P

Bransoletkę robiłam tydzień ale to dlatego że mam małe dzieci. Normalnie to dwa dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Makota fajna sukienka, jakie dodatki? Ja bym np fiolet albo granat dodała :)

Byłam z Zuzia na szczepieniu, przez 3 tyg przytyla tylko 300gram. Ale na razie sie nie martwię, dzieci kp przybierają skokowo, więc.pewnie nadrobi. 5650 waży. Teraz jest z dziadkami na spacerze, zaraz idę na zebranie do przedszkola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry