Elifit - biżuterię robisz zajebistą! to już poziom master

bukiet ślubny kiedyś pokazywałaś, a bransa chyba pracochłonna?
sukienkę kupiłam taką :
Sukienka rozkloszowana Lemonada O La la Mania 38/m Biel !!! Gdańsk Piecki-Migowo • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) chciałam błękitną, ale miała zacinający się zamek. trudno - będzie biała, ale nie będzie welonu. zdjęcie nie oddaje uroku. o dziwo materiał jest dobrej jakości. sukienka jest z grubego materiału - na październik w sam raz. jeszcze tylko buty i coś we włosy i będę gotowa. nie ukrywam, że jestem zadowonona, że znalazłam tanią i ładną (wg mnie

) sukienkę.
Darunia - no i bardzo dobrze, że idziesz do fryzjera! setny raz mówię, że wszystkim nam się to należy!
M ma urlop, więc pomaga mi przy Adasiu, ale nie ma cycków, więc średnia pomoc

straszny ssak z tego Adasia...
poza tym kupiłam kocyk minky i Adaś go uwielbia! wstlua się i śpi jak nigdy! dziś go trochę oszukałam (nie chciałam nigdy tego praktykować, ale sytuacja mnie zmusiła) wsadziłam mu pod nos swoją piżamę - spał 2 godziny, a ja w tym czasie ogranęłam zaproszenia na ślub
kupiłam katarek - jest zajebisty. jeżeli któraś ma opory, śmiało polecam. dużo lepszy, wygodniejszy i bardziej higieniczny niż frida!
Jagódka - oglądałam fotki z wesela - rodzinka jak ze szklanego ekranu

cieszę się, że impra udana
zazdroszę wam przespanych nocy

ja się strasznie cieszyłam jak Adaś wstawał o 1 i 4, a teraz mam wrażenie, że budzimy się non stop
strasznie chaotycznie napisałam,a le akurat mam chwilkę spokoju
ps. mieliśmy stłuczkę, nie z naszej winy. koleś wysiadł z samochodu, chciał podnosić głos, M powiedział, że jak mu coś nie pasuje to możemy zadzwonić na policję. od razu zobaczą niemowalaka w foteliku - no i pan stwierdził, że piszemy oświadczenie