reklama

Lipiec 2014

hej hej
my dziś byłyśmy u fizjoterapeutki, zasadniczo wszystko w miarę ok, trochę łapki zbyt napięte i główka, mam przy kladzeniu na brzuch starać się, żeby rzeczy do oglądania były nisko, żeby nie musiała głowy za wysoko zadzierać i korygować pozycję, żeby nie wginała się w C. za dwa tyg do kontroli. w ogóle już myślałam, że nie dojadę, ode mnie do przychodni jakieś 20km, wyruszyłam prawie półtorej godziny wcześniej, żeby mieć czas na korki i potem na spokojne nakarmienie itp, a ledwo zdążyłam, wpadłam 2min przed czasem! i to też dlatego, że zadzwoniłam do M i wyczaił mi objazd! masakra, kocham Warszawę, wrrrr
a teraz znów coś mi się z okiem stało, piecze jak cholera, idę świetlikiem umyć

Catsun gratulacje

reklama
układać sobie na nogach: siedzisz wygodnie, bobasa kładziesz na nogi swoje, głowa przy kolanach twoich, bobasa nogi na siebie, tak żeby kąt prosty był miedzy tułowiem a nóżkami, pupa bobaska na twoim brzuchu i tak sobie siedzicie i gadacie, jak się kręci na boki, to pupę bardziej na twój brzuch. jak leży na pleckach to też nóżki do góry i założyć sobie nóżki na klatkę , ustawić bobasa prawidłowo i gadać do niego. i generalnie poprawiać, poprawiać i poprawiać

wygrałyście coś w biedronce? :P taki off mnie naszedł :P

Zuzia już prawie nie robi się w C, bardzie to było, że jak poszłam do neurologa, dał skierowanie na rehabilitacje "bo jak pani już przyszła...", rehabilitantka też raczej na zasadzie "skoro pani już jest, to coś pokażemy" :P

ps. któraś z was zażywa Azalię? dwie serie są wycofywane, mi się trafiło jedno opakowanie z trefnej serii, oddałam do apteki i czekam na zamianę...

dzisiaj mało kumata jestem... to dzieci powinno sie układać w C czy już nie? jak na brzuszku klade topodkurczac nozki czy dac jej juz wolna reke... tzn nogi.

Sukces - Melka wypiła 20ml mleka z butli Aventowskiej, reszte z cycka dopija. Na dzisiaj koniec ćwiczeń, jutro od rana znowu.

Przyszła mi świeczka na chrzest... dawno sie tak nie wzruszyłam, śliczna jest :)

Ja nie robie zakupow w biedronce.

Catsun gratulacje :)

Michalina, moja sie wyginala w C na plecach leżąc, zginala sie w prawo, glowa tylko w prawo itp.

Czekam na tel gdzie mnie przyjmą do okulisty, nie mogę mrugac. Boli mnie pod powieka i nie widzę...

reklama
mało mam dziś czasu, a wyświetla mi, że w każdym wątku się coś działo :szok:

GRAŻA

1. nystatynę na gaziku. pobiotyk strzykawką, a później łyżeczką. też wolałabym aby ktoś dał mi lek na łyżeczce
2. ja nie wymieniałam, ale często wygotowuję. smoczki wymienię po 3 miesiącu na te 3+
3. piersi smarowałam nystatyną, ale dolegliwości nie miałam
4. ja nigdy nie wygotowywałam laktarora, bo boję się, że mi się zepsuje. zalewałam wrzątkiem
5. ja podawałam dużo probiotyków. dziś kupiłam dicoflor. na Twoim miejscu podawałabym 1
6. u nas ciągle coś jest nie tak :eek: dziś w badaniu kału wyszły ciała redukujące i leukcyty. poza tym jakieś tłuszcze - mam dość
7. nystatynę tydzień, proobiotyki praktycznie od 2 tyg życia
8. ktoś mnie tu wyśmiał jak pisałam, że na pleśniawki najlepszy jest mocz. nie stosowałam, ale koleżanka stosowała i pozbyła się pleśniawek u córeczki

EDIT - gratuluję wam śmiechów ! u nas śmiech tylko przez sen ;)

Małgorzatka - jak to jest w literkę C? bo Adaś ostatnio ciągnie mi głowę do pozycji siedzącej. nie wiem czy o to chodzi. opieram do na sobie tak jak w leżaczku, a on ciągnie głowę na dół

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry