SUSEL tule Cie mocno i 3 mam kciuki aby jednak zarodek sie pojawil.
EWA idz do gina,pewnie masz jakies zapalenie a w ciazy lepiej leki przez gina przepisane brac.Daj znac jak po wizycie.Moze gin odrazu sprawdzi co u dzidzi

.
POLA kochana jestes,dzieki za wsparcie .Kochana ja tez juz chyba ze 3 razy frytki w tej ciazy jadlam,wiesz moje dzieci je uwielbiaja wiec dosc czesto dla dzieci je robie i tez sama nieomieszkam zjesc.Powiem ci ze przy corce to polowe ciazy i to od samego poczatku moim ulubiunym daniem to frytki i cola

.Kilka dni temu nawet ze 4 male kawalki watrubki zjadlam

,ja mam bardzo malo zelaza wiec robiac dla M ciut zjadlam ;-).
Jesli chodzi o latanie do gina i nasze kontrole gdy cos nas niepokoji to dziewczyny dajcie na luz bo nie po to tu jestesmy aby sie licytowac czy jechac do gina czy na IP czy nie.Jestesmy dorosle i to indywidualna sprawa kazdej z nas,jedna pojedzie ,druga poczeka i kazda robie jak jest dla niej najlepiej.A tutaj kazda moze wypowiedziec swoje zdanie co by zrobila ale kazdy i tak zrobi ja uwaza i nie mozna go za to krytykowac.
Ja mam dzis dobrze i odpoczywam,rano wyszykowalam dzieci i M pojechal z nimi i narazie na dzis umowil sie z szefem ze pojedzie po dzieci i przywiezie mi ich do domu,a jutro zobaczymy, z szefem M trzeba takie rzeczy na bierzaco ustalac .