• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny mam nadzieję, że mi wybaczycie moją nieobecność ale naprawdę nie mam kiedy. tak miałam sobie odpocząć w Polsce a codziennie gdzieś jestem i coś załatwiam.
Nawet nie wiem co kto pisal dzisiaj postaram się trochę poczytać ale też obiecać nie mogę bo ostatnio jak się kłade to padam strasznie szybko.

Powiem wam, że tęskni mi się za forum i pisaniem z wami :)

Jagódka przepraszam cię strasznie ale dopiero dzisiaj weszłam na forum. Może w poniedziałek jakoś da rade się spotkać?? Trochę szkoda by było zmarnować taką szansę.

Pozdrawiam was gorąco dziewczyny i maluszki :)

reklama
hej, jestem bo mąż zasnął na kanapie na KSW (i nie wylaczylam kompa). Budzę się, a jego nie ma :( Nakarmię Lusię i pójdę po niego. nie lubię spać bez niego.
Emyly, GiB - lektor jak kochanek? a są damskie czytające? zastanawiam się czy jest odpowiednik dla facetów :) Millenium czytałam 2 razy, i filmy oglądałam, ale wersję szwedzką (WOW), a nie amerykańską (ble).

Dzien dobry!
Dziecko mi spalo od 21 do 5... O tak, ale sie wyspalam.
Za to jak juz wstala to zrobila kupe, ulala tak ze ja musialam przebrac i siebie, a teraz panienka jest wyspana to ani mysli spac:/

reklama
Najlepsza lektorka to Teresa Budzisz-Krzyżanowska. Niesamowicie przeczytała Dolores Kinga.
Dobra jest też Deszowska, tylko niepotrzebnie szepcze... Powinna ten szept robić teatralny, a ona mówi po prostu szeptem, przez co trzeba przewijać, pogłaśniać i słuchać jeszcze raz.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry