Cze Kochane,
posta mi zżarło odpisywałam na tablecie i padła mi sieć grrrrrrr.
U nas wydawało się że nastąpił przełom mały miała cykle karmienia co 3h ostatni posiłek o 19 przesypiał do 3. A tu du..... Od paru dni nie może zasnąć po karmieniu o 18 dlatego też przygotowujemy kąpiel wcześniej, znów wybudza się na karmienie o 23

wcześniej z tego karmienia odciągałam mleko laktatorem żeby nie doprowadzić do guzków w piersiach.
Przewijał się temat podejścia partnerów do ojcostwa. U mnie wygląda to podobnie jak u Was najlepiej gdybym cały czas zajmowała się dzieckiem. Mż jak wraca z pracy jest mega zajęty nie może się zająć dzieckiem. Ostatnio się pokłóciliśmy i to tak konkretnie zdarza się nam to coraz częściej. Refleksja: kiedyś byliśmy takim zgodnym małżeństwem a teraz jak tak dalej pójdzie to K nie będzie miał żadnego rodzeństwa. Jestem zmęczona. Wszystko muszę robić szybko; jedzenie kąpiel spanie. Gdzie to wsparcie???pytam gdzie?

Jeszcze słyszę że jestem przewrażliwiona mały krzyczy bo nie może zasnąć a Mż z tekstem no niech troszkę pomarudzi dziecko wpada w histerię a on czeka nie wiem na co. Kto próbuję dziecko uspić oczywiście ja bo teraz mały ewidentnie szuka mojej bliskości
Co do mam ja też słyszę teksty typu: "że mama nie bierze misia na ręce, dobrze że jest babcia, zaraz weźmie K-cia i ponosi troszeczkę"

a mi później ręce odpadają bo mały chce tylko tego. Albo zobacz do czego Twoja mama doprowadziła( misiek ma odparzenie na szyjce i pachwinie) przemywam co dziennie rumiankiem ile się tylko da zasypuję pudrem to smaruję sudocremem i itd. stresuję się cały czas a tu taki tekst.
Kontrola bioderek przypada na 3 miesiąc? jak dziecko kończy ten 3?
Dziewczyny które maja problem z niedoczynnością tarczycy czy przyjmujecie jakieś suplementy? ja mam hashimoto od 2 tyg włosy lecą mi garściami już jest ich mnie o 1/3. zażywam tylko euthyrox i Dha czy coś dodatkowo bierzecie? w jakiem stanie są Wasze włosy?