Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
..
Kontrola bioderek przypada na 3 miesiąc? jak dziecko kończy ten 3?
Dziewczyny które maja problem z niedoczynnością tarczycy czy przyjmujecie jakieś suplementy? ja mam hashimoto od 2 tyg włosy lecą mi garściami już jest ich mnie o 1/3. zażywam tylko euthyrox i Dha czy coś dodatkowo bierzecie? w jakiem stanie są Wasze włosy?
Zrobilam dasiowi badanie kalu. Wyszlo IDEALNIE! nie ma cial redukujacych ktore niby oznaczaly nietolerancje laktozy. Nie jest alegikiem tylko maruda. Co najwyzej piardy go mecza, ale na to bibotic moge dawac.
Wróciłam z zakupów, kupiłam spodnie i buty takie do latania. Miałam też blender w planach ale nic mi nie odpowiada, chyba trzeba będzie na Allegro zobaczyć. Może ktoś ma jakiś fajny model do polecenia?
l:

- zwraca tym na siebie uwagę - taki typ.
, ja nigdy maszyny nie obsługiwałam
, mimo, że w domu była i moja mama korzystała. Co mi tam, na drutach nauczyłam się robić, to i maszynę ogarnę. Co do gondoli u mnie też będzie problem pod koniec zimy. Adaś najpierw wpadał w gondolę, teraz już zajmuje sporo miejsca. Długi jest i szybko rośnie.. Dobrze,że spacerówka rozkłada się na płasko

i po karmieniu poszedł spac...teraz też śpi