reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam wieczorową porą
Starszak ogląda bajkę na dobranoc. Jutro zostaje w domu bo znowu gluty po pas. Wykończymy się chyba obie z tym katarem i kaszlem:wściekła/y:
Już nie wiem jak jej pomóc...:-(

Odważyłam się w sobotę na jedzenie w knajpie i chyba szybko nie powtórzę. Mały jakiś marudny , sporo kupek i kleksów od wczoraj było. Pozostaje gotowanie w domu:-(

Makota, ja już się poddałam, nie walczę o miano "perfekcyjnej". chociaż w dalszym ciągu czasem łapię doła z tego powodu.

Małgorzatkar, ja dla odmiany mam znowu nawał. To się chyba nigdy nie skończy, ta huśtawka

Pola maść majerankowa jak najbardziej, troszkę pod nosek - tylko uważaj, żeby do noska się nie dostała:tak: Tak jak Małgosia, 2-3razy dziennie.

Lilla na tvnie w faktach bylo uryczalam sie jak bobr jak patrzylam na mojego babla jak mozna takie dzieciatko zaglodzic:(

Pola ja malego smarowalam majerankowa wydaje mi sie ze skutkowala ja 3 razy dziennie smarowalam

Witam! Mąż usypia małego więc pisze:) Byliśmy dzisiaj u ortopedy i wszystko gra, nastepna kontrola za 3 miesiace. Na poczatku powiedzial, ze jakis jeden fald mu sie nie zgadza, ale potem stwierdzil, ze ma prawo bo cala reszta jak najbardziej w porzadku. Kazal tylko jak najczesciej klasc na brzuszek babelka:) W ogole Bartek to dzielny facet- przed nami byly 3 dziewczynki i byl mega pisk w gabinecie jak je badal a nasz zaczal sie usmiechac do niego przy badaniu. Zuch-chłopak, nie to co matka panikara:-D

Pojechalam dzisiaj pierwszy raz na ciuszki i kupilam malemu 5 sweterkow z metkami, 3 pary spodni dresowych, body, kaftaniki i koszule z kapturem za uwaga 28 zl. Na poczatku mialam opory, ale wszystkie kolezanki, nawet te bogatsze kupowaly uzywane ciuszki i mnie przekonaly. Zreszta moja siostra tez swoim synkom i maja sie dobrze.

No i niestety, ale wraca katar:angry: akyszzzzzz

Kornela, zazdroszczę udanych łowów.
Ja dziś dostałam maila o przecenie w smyku i poszalałam online. Akurat mieliśmy braki;-)

Właśnie przyszedł kurier z Poczty :szok: O tej porze!!!!.
Kupiłam dziecku kozaczki na Allegro, upolowałam nówki za połowę ceny. Teraz trzeba mieć nadzieje,że dobre będą:tak:

Umieram. Nie wiem jak przeżyje noc. Dziś dentystka rozwierciła mi zęba i była ropa. Zatruła dziada.
Mika pomóż. Co mogę zrobić żeby sobie ulżyć. Płukam wodą utlenioną.

reklama
Dobry wieczór ;-)
Dzieci śpią, mąż pracuje, a więc mam czas dla siebie.
Zaglądam co u Was.
Bo u mnie bez zmian, nic ciekawego :-p Totalnie nic. Próbuję tak sobie czas organizować by nie zwariować. Stuknęły nam w sobotę 2 miesiące :-):-):-):-):-) Najstarsze dziecko lipcowe :-D

Kornela - ciucheksy są the best! Nie ma co się wstydzić. Mnie te ceny najbardziej cieszą :-p no i oczywiście fakt, że ciuchy te są oryginalne a nie takie z taśmówki ;-)

Pola - ja też używałam maści majerankowej, ale na noc pod nosek. Pilnując by do noska nie weszło.

Mika - mnie się jakoś udało powalczyć z katarem i kaszlem mojej Natalki aaaale nie obeszło się bez antybiotyku ale do noska - specjalne kropelki. Tylko, że u nas na prawdę w nieskończoność to trwało. I dziecko się męczyło i my. Nie wiem co ci poradzić :baffled:

Tusiaczek - więcej życia i szaleństwa w zakupach :-p:-p:-p I musisz koniecznie przeprowadzić rozmowę wychowawczą z synem bo co to znaczy nie spać od 4??? Jak on śmie!! Weź go postaw do kąta :-p

Lilla - mnie sceny takie drastyczne z udziałem dzieci przerażają, wychodzę, nie mogę patrzeć na krzywdę szczególnie na dzieciach. Np. sprawę Madzi z Sosnowca przeżyłam strasznie z dwóch powodów - że to dziecko oraz że to się stało zaraz po tym jak wyszłam ze szpitala po urodzeniu Natali. Tyle, że ta sytuacja wydarzyła się na prawdę. Ale filmy też bardzo przeżywam.

Zabawki - mam tego mnóstwo. Ostatnio Natalii kupiliśmy figurki postaci z pszczółki Mai - tak bardzo lubi tą bajkę (tą nową wersję). Radość nieziemska i ciągle z nimi chodzi wszędzie ;-) Dla Maluszka chciałabym kupić karuzelę z pozytywką na łóżeczko bo nie miałam a wydaje mi sie to fajną sprawą. Nie wiem czy ktoś w ogóle czyta moje wypociny wię zapytam na wątku zakupowym bo chciałąbym wiedzieć co polecacie. Nie zależy mi na jakimś firmowym czymś.

Haust - ja chyba nie znam nikogo kto by lubił prasować. U mnie wiecznie stosy, mam wrażenie że to nigdy nie maleje :zawstydzona/y: straszne :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry