reklama

Lipiec 2014

Tak sie tylko zastanawiam bo nigdy nie kupowalam w ciuszkach jak wypiore raz w 60 st to bedzie ok? Czy dla maluszkow ze 2 razy pierzecie?

Ja dla siebie ostatnio tez robie zakupy przez neta wieczorami, niestety ale mieszkam 70 km od Lublina i nie mam jak nawet z malutkim jezdzic. Zreszta nawet tak mi na reke bo nie lubie tego tloku w galeriach............

Maz juz spi a malutki szykuje sie chyba do wstawania, znow bedziemy swirowac do 1 w nocy:tak:

reklama
Katka chyba najmłodsze dziecko lipcowe? :p
Ej i ja Cię czytam, trochę przdługo i nudno ale się można poświęcić:p
I żadnych zakupów już tym miesiącu, jak napiszę, że coś kupiłam to możecie mnie wychłostać:o

Kornela ja uwielbiam lumpiki, normalne zakupy tak nie cieszą:)

Witam sie juz nocnie.
Moje dziecko po prostu znecalo sie dzis nade mna, od wczoraj od tej wizyty gosci zachowuje sie jak nie moja L. Wpada w taka zlosc, ze az nia rzuca, a jak sie podchodzi do niej to najpierw sie przyglada kto to:/ od wczoraj moja szwagierka jest zwana przeze mnie czarownica:/ no niestety zasluzyla sobie na to miano:) jak tylko podchodzila do L., to byl pisk i placz:/ no kazdy mogl normalnie rozmawiac, a jak ona sie odezwala to mala oczy stawiala i zaraz zaczynala plakac. Dziwne to, naprawde:)

Moja wredota niby pobawila sie dzis troche, ale spala jak wrobel na galezi:/ wieczorem zaliczyla wielki placz, bo tak bardzo zmeczona byla, wykapalam ja a ona i tak dopiero przed chwila zasnela.
Dzis juz 3 noc byla kiedy przespala cala, o tak, lubie to! Nawet moja lewa piers nie byla taka pelna.

Ide spac, bo jestem dzis padnieta, caly dzien wisiala mi na cycku:/ zaproszenia na chrzciny robilam w sumie 8 godz, co normalnie pewnie zajelo by mi 30-40 min.

Spokojnych dzieciaczkow Wam zycze dzisiejszej nocy!

Aa co do lumpkow! Uwielbiam, szczegolnie cieszy mnie jak z kosza wygrzebie naprawde jakas perelke:) Laurze pamietam w Polsce kupilam cala duuuza reklamowke ciusKow i zaplacilam 46zl. Maz cztery razy sie mnie pytal czy ta pani na kasie sie nie pomylila i ze to chyba mialo byc 460zl:P

Ostatnia edycja:
Nie śpię a chce tak usilnie. No przestań że mnie boleć dziadu grrrrr @#$/^&*
Apap mnie tylko wkurwia swoim niedziałaniem....

...a co to cenzury nie ma? No ładnie się dzieje...

Witam raniutko:) Bartek szaleje zjadl wczoraj o 19, zasnal o 22 i śpi do tej pory. Ja juz od godziny każe po domu, przygotowałam wszystko do karmienia a ten ma w nosie kurcze i spi:) nie spodziewałam sie ze tyle z was kupuje w lumpkach,ale spoko. Tylko powiedzcie mi jak to pierzecie? Raz w 60 stopniach w proszku dziecięcym? Dwa? Aha i body tez kupowalyscie tam dzieciom? W necie roi sie na forach jakie to karygodne bo to bielizna itd. Ja tam mam jednak dużo od siostry ktora wiem ze kupowala je synom w lumpku. Sama tez kupiłam wczoraj

Ostatnia edycja:
Kornela, ja normalnie pralam w 40st, ale fakt to z lumpka wypralam dwa razy, bralam pod uwage ze to jednak noworodek byl. Teraz chyba raz bym wyprala tylko. Wypralam w proszku dzieciowym. Body tez kupilam.

Oczywiscie pochwalilam sie na forum ze przesypiamy cala noc i co? Dzis pobudka o 3ej.. Ech:) nie wyspalam sie w ogole, teraz tez byl cyc, ale cos krociutko, to pewnie zaraz znow wstanie lobuziara.
Marzy mi sie jakies wyjscie, choc by do kina:/

Milego dnia!

Elifit, wspolczuje bolu, mam nsdzieje ze wyspisz sie jak juz usnelas;*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem że rano zawsze śpiąca jestem ale dziś wyjątkowo czuję że spałabym do pięćdziesiątej...

Dzień dobry

I co zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem???
Jakie macie plany na dziś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry