reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Pola jak długo wykonujesz inhalację? ile kropelek soli podajesz? na jaką ilość wody?

GiB jakie witaminy zażywasz? u mnie z jodem nie przejdą:( jutro na wizycie dowiemy się co z tarczycą młodego.

reklama
Graza u mnie na czas ciazy pojawila sie niedoczynnosc a teraz mam wsio w normie ale endo kazal zazywac wit z jodem lu osobno jod. Dlatego biore pharmaton matruelle i dodatkowo dha do uzupelnienia dawki z witamin. Pytalas tez o wypadajace wlosy. Pije 1, dziennie pokrzywe i jest lepiej.

Wróciliśmy ze spaceru, Zolka, ja i dwa psy. Jesiennie już na maksa. Mokre liście wyściełaja ścieżki, drzewa prawie
gole już.
Karmie dziecko i sama siadam coś zjeść. Mianowicie bułeczke z bialym serem kozim i miodem.
Młoda się cieszy do mnie zamiast jeść, a jak zaczynam do niej gadać to chowa się pod moja pacha lub "wgryza" w pierś. Smiechotka moja. Lubię na nią Bestyjka mówić. Zgapilam z filmu 'Czarownica' z Angelina Jolie. polecam.

Pola jak długo wykonujesz inhalację? ile kropelek soli podajesz? na jaką ilość wody?

GiB jakie witaminy zażywasz? u mnie z jodem nie przejdą:( jutro na wizycie dowiemy się co z tarczycą młodego.

Graza ja mam inhalator rosmax i jestem zadowolona . Inhalacjw robilam okolo 10 minut dziennie tak 2-3 razy i z 3 ml soli fizjologicznej.

Pola nie było potrzeby znieczulenia. Ząb się prawie cały zatruł. Teraz mi go dotruła tylko.

Ja inhaluje trzymając maskę przy buzi jakieś 2 cm. Bo nie da sobie założyć.

Graza soli się nie rozciencza. Ja daje 2,5 ml do nebulizera.

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny. To chyba katar, bo wiecej niepokonacych objawow nie widze.

Mialam juz @.2 pierwsze dni mega obfite, ale bolu nie bylo.

Bylismy y gastroenterologa. Mam podawac lacidoenter i lacidobaby - kiedys pisalam, ze sa wg mnie dobre, ale nie podawalam, bo dicoflor jest w kroplach w zwiazku z czym wygodniejszy. Jezeli nie bedzie poprawy wprowadzimy bebilon pepti

Ja też nie mam @ Dziś minął rok bez niej, wcale nie tęsknię:-p
Dziś zostaję sama z Klaudią i Adasiem, A. zaraz jedzie na jubileusz powstania firmy. Nie wiem czy dam radę sama wykąpać Adasia:baffled: Może jakoś się uda..

reklama
Do góry