• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Dziecko mi przysnelo o 12.30 i już o 13.30 się obudziło. Zdążyłam umyć kibelek, łazienkę i zacząć robić zupę. Zolka wpadła w taki płacz, że nie mogłam skończyć warzyw kroic. Zmienilam pieluchę, zostawiłam pupe do wietrzenia i biegiem skończyc te warzywa. Dziecko płacze ale chciałam skończyć. Teraz karmię i może w końcu na ten spacer pójdę. Słońce wychodzi to trochę. wit D wytworzymy.
Limonko super ze z mężem na spacerek idziesz.
Graza dasz znać po wizycie u endo!
Kornela kranowe bym dawala do mm, ale na pewno nie taką od razu po czyszczeniu rur czy gdy na. powrót wodę włączają bo zawsze taka ruda pierwsza jest, a ruda jest zła!!

reklama
Kornela jak ma Cię ta woda nurtować to nalej w łazience i po problemie :)

Elifit zdrówka dla Was obu.

Ehhhh dla niej to dożywocie to mało... Polska...

Idę biszkopta piec, trzymajcie kciuki co by wyszedł ;)

Kornela, Jagodka dobrze pisze. Kret dziala w dol, nie w gore:)

Wasniewska.. Bede grzeczna i nie bede uzywac brzydkich slow...ale 25lat to kpina!!!

W ogole czasem sie zastanawiam, dlaczego w Polsce tak sie dzieje? Wyrodne matki zabijaja swoje nowo narodzone dzieci, znecaja sie nad nimi, jakies molestowania niemowlakow.. Nosz ku*wa mac! Co jest z tymi ludzmi! Dlaczego mieszkajac np tutaj tyle czasu slyszalam moze raz o takiej sytuacji:/ w innych krajach tez tak nagminnie sie to nie zdarza:/

Bellina, co tam pichcisz z tym biszkoptem? Z kremem czy galaretka? Ja chyba jutro zrobie, tak mi narobilas ochoty:)

Wiecie to moja mama mi tak zasugerowala a mi dużo nie trzeba żeby mi zamącić. Przegotowalam mu ta butelkowa żywiec na dzisiaj a wieczorem jak mi się skończy ta z dzbanka to wezmę albo z łazienki albo ta z kuchni. Moja mama nigdy nie panikuje ale mowila ze jakos tak jej do glowy wpadly takie myśli. U mnie leje wiec nigdzie nie wychodzę. Ciemno w domu jakby juz nic byla tak zachmurzone. Dzieki Wam za rady dziewczyny

a u mnie takie niebo

Załączniki

• 1413551597575.jpg
    1413551597575.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Kurde, jak zimno!

Musze poszukac grubego kombinezonu dla Adasia, bo mam tylko taki poznojesienny.

Kupilam dzis kurtke dla siebie. Jeszcze buty by sie zdaly.

M ma dzis kawalerski. Das i ja spimy u mojej mamy.

Pokarmu nie mroze, bo nie mam z czego odciagac :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry