• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Nocna zmiana jest??
Ale mi w brzuchu burczy haha już myślę co zjem na śniadania i będzie to jajecznica na wypasie aaaa zaraz cały dom stanie na nogi bo taki koncert :-D

Lilla chyba tylko ty na nocnej działasz :-) raz ci się niunia budzi?

Limonka ja też tak często mam z tym odpisywaniem. Czytam... Chcę odpisać i zawsze coś stoi na drodze.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, Katka a teraz 5-6 godz. to liczyć jako noc czy dzień? Bo dla mnie to ciemna noc jeszcze, więc Zolka budzi się dwa razy :)
Spac klade ja ok 20 i czasami mi się budzi kolo 00.00, a czasami o 2.00. Wczoraj spać się kladlam dopiero gdy ona pierwszy raz się obudziła. Więc teraz to moja pierwsza pobudka. Mąż zaraz do pracy wstaje.

To u mnie podobnie z tym że budzi się 2 lub 4 i śpi 6 lub 7. Wiadomo że są odstępstwa.

Nerwicy dostajemy z naszą młodzieżą :-( drze się, wyje, buczy... Non stop coś! W nocy czy rano to tragedia!!!!!! Po wejściu do domu po przedszkolu to samo. Rzadko jest spokój. Bunt????? Jeśli tak to przejdzie????? Czy już do 18-stki męki???? ;-)
Właśnie mąż walczy i słyszę że ma już resztki cierpliwości. A taką pogodną dziewczynką była.

Elifit - nie wiem :(
Undomiel - to sa terroryscim Adas raz zasypia sam, raz nie. Moim zdaniem jest maly i domaga sie tulenia. Nie ucze go zasypiania samemu, bo mocno sie rzuca wieczorem. Niepitrzebny mi stres

Dzien dobry:)
Dziecko zasnelo pozno, to i o 7ej dopiero wstala, nawet sie wyspalam.

Maz zaspal do pracy, obudzil sie o 6.35, z czego na 7 do pracy. Narobil halasu i obudzil mala.

My szykujemy sie na wizyte do przychodni. Ciekawa jestem ile mi ta mala wredota przybrala na wadze;)

Lilla, myslalam ze ja wszystkich watkow nie mam na appce i dlatego zapytalam gdzie ta galeria.

Milego dnia!
U mnie jak zwykle, pada deszcz i wieje, ze leb urywa:/ pies mi nawet nie chcial chodzic na spacerze:/

Dzień dobry, ale zimno

Mąż obudził Ole bo zapomniał, ze dziś nie idzie do przedszkola. No super ekstra. Teraz w dzień na siłę muszę uśpić, bo tragedia wieczorem będzie.... Bobas nie śpi od 7 bo tak....ami sie wstać nie chce

Makota tylko mój terrorysta to na rękach też nie przepada, chyba że chodzę albo skacze na piłce. Czasem w nocy jak nie zasnie przy karmieniu to go odłoże do łożeczka i spi, ale w dzień tylko wozek.

U nas było zasypianie 21-22, pobudka o 4 a potem 7-7:30. Od tygodnia jest pobudka o 2, 5 i 7, a jedzenie zajmuje ok 30 min, więc mój sen to jednorazowo max 2h. Mam nadzieję, że to się szybko skonczy, że to skok rozwojowy, bo jak żyć?

Dzień dobry:)
Malutek skończył dziś cztery miesiące i tylko z grzeczności dla jubilata nie wspomnę o dzisiejszej nocy. W każdym razie powiem Wam, że dopóki człowiek nie miał dzieci to nie wiedział jaką tragedią jest katar

Witajcie
My od 8 na nogach. Noc w kratkę. Dwie pobudki na pewno. Podziwiam te które na nocnej zmianie działają :)

Brr zimno jest. Tylko kilka stopni na plusie. Puściłam grzanie bo zmarzłam.
Muszę powyciągać kurtki zimowe. Dobrze że mam ciepły sweter do chusty.

Małgorzata i jak pęcherz?
Tusia gratulacje 4 miesięcy :)

Miłego dziewczyny

reklama
Dzień dobry, wstalysmy o 9 i juz obie zmęczone jesteśmy. Młoda leży pod karuzela a ja zaraz do lozka wracam. dzisiaj pizza na obiad wiec się nie wysilam. może pozniej coś sprzątne, ale niekoniecznie.
Tusia Gratuluję duzego synka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry